13/9/2012 - Ανακοίνωση προς ΠΑΕ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1891

ΕΡΑΣ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ•ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ•ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ•ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ•ΠΑΛΗΣ
ΤΜΗΜΑΤΑ:ΑΚΑΔ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ•ΑΚΑΔ.ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ•ΚΛΑΣ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Προς
την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Π.Α.Ε.
Λ. Ηρακλείου 119 – Αθήνα
Τ.Κ. 111 42


Το Δ.Σ. του « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» είναι, δυστυχώς, υποχρεωμένο να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του προς την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ με αφορμή το γεγονός ότι η τελευταία, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, απέρριψε γραπτό αίτημα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός να χρησιμοποιήσει εκτάκτως ως έδρα της το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στους επίσημους αγώνες της κατά του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ και του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για το πρωτάθλημα της Super League, σε ημερομηνίες που η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ δεν είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η δικαιολογημένη πικρία του Συλλόγου οφείλεται πρωτίστως και κυρίως στο γεγονός ότι η αρνητική απάντηση δόθηκε μονομερώς και απευθείας με χαρακτηριστική σπουδή και χωρίς καμία συνεννόηση, έστω και προφορική, με τον πρόεδρο ή τη διοίκηση του Συλλόγου. Η ενέργεια αυτή, συνέχεια ανάλογων συμπεριφορών της Π.Α.Ε. και σε άλλα θέματα, αν δεν μαρτυρεί περιφρόνηση και απαξία, είναι, πάντως αντιδεοντολογική.

Λυπούμεθα ειλικρινά που, ενώ ο «Ερασιτέχνης» κάνει, αποδεδειγμένα, ότι μπορεί για να συμπαρασταθεί σε κάθε προσπάθεια της Π.Α.Ε. και του κ. Στ. Βελλή προσωπικά, ο ίδιος και κάποιοι συνεργάτες του αγνοούν επιδεικτικά ακόμα και τον θεσμικό λόγο και τα νόμιμα δικαιώματα, τουλάχιστον επί του γηπέδου και των εγκαταστάσεων του, της «μάνας» όλων των Απολλωνιστών.

Λυπούμεθα επίσης που συμπεριφορές της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ, όπως η συγκεκριμένη, μας εκθέτουν απέναντι σε συλλόγους με τους οποίους ο ΑΠΟΛΛΩΝ διατηρεί από μακρού χρόνου παραδοσιακές σχέσεις αθλητικής φιλίας και συνεργασίας, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει εμπράκτως, και κατά το πρόσφατο παρελθόν, εξυπηρετήσει και διευκολύνει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Επειδή, τέλος, παρά την πικρία μας από την προσβλητική αυτή αντιμετώπιση του Συλλόγου εκ μέρους της Π.Α.Ε. και του ίδιου του μεγαλομετόχου της, ο « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα όχι μόνο το δικό του συμφέρον αλλά και της Π.Α.Ε., περιοριζόμαστε, στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Δ.Σ. που πάρθηκε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, προς το παρόν, μόνο στη δημόσια έκφραση της δυσαρέσκειας και της πικρίας μας.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΔΕΣ

Αθήνα 11 / 09/ 2012

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template