6/1/2013 - Επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της ιστορίας του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τρίτη 11/12 η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της «Ιστορίας του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» με τίτλο «ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ» που εκδόθηκε με την ευκαιρία συμπλήρωσης 120 χρόνων ιστορίας του Συλλόγου, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του γνωστού βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ στην οδό Σταδίου.

Το μέγεθος της γνωστής πολιτιστικής αίθουσας δε στάθηκε αρκετό να φιλοξενήσει το σύνολο των φίλων του Συλλόγου που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Αναπόφευκτα υπήρχαν αρκετοί όρθιοι. Κανείς όμως δεν αποχώρησε πριν το τέλος της εκδήλωσης. Κυριάρχησε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από συναίσθημα και αναμνήσεις. Σε αυτό βοήθησε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης -γνωστός Απολλωνιστής- δημοσιογράφος κος Κώστας Αρβανίτης.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο ευχαριστήριο χαιρετισμό του Δ.Σ. του Συλλόγου ο Γενικός Γραμματέας κος Στέφανος Ιντζόγλου και ακολούθησαν με ολιγόλεπτες ομιλίες οι κ.κ. Γεώργιος Κουσουνέλος, ιστορικός επιμελητής της έκδοσης, ο κος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, γνωστός δημοσιογράφος, και ο νομικός – πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα και παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής- κος Αριστείδης Καμάρας.
Ακολούθησε ομιλία του περιφερειάρχη Αττικής κου Ιωάννη Σγουρού καθώς και παρεμβάσεις του παλαίμαχου αθλητικογράφου κου Ανδρέα Μπόμη όπως και του ειδικού γραμματέα του Συλλόγου, νομικού κου Κώστα Χαραλαμπίδη.

Η συζήτηση που ακολούθησε έδειξε, σε όλους, πόσο μεγάλη είναι η επίδραση ενός Συλλόγου με το Ήθος του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στην κοινωνία και στην ιστορία ενός τόπου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των προαναφερθέντων, περισσότερα από 200 άτομα μεταξύ των οποίων διακρίναμε τον αντιδήμαρχο Αθηναίων κο Βαρελά, τον πρώην υπουργό κο Αλέκο Παπαδόπουλο, τον πρώην εισαγγελέα Αρείου Πάγου κο Βασίλη Μαρκή, τον πρώην γεν. γραμ. του υπουργείου Οικονομικών και αργότερα Γεωργίας κο Γιώργο Κανελλόπουλο, εκπροσώπους της Ένωσης Σμυρναίων Νέας Ιωνίας, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κοι Γιώργος Αγγελετόπουλος και Νίκος Καρούλιας, μέλη του ΔΣ του συλλόγου φιλάθλων Απόλλωνα "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου όπως οι κ.κ. Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, Χρίστος Σολωμονίδης και Κώστας Ταρασουλέας, τον νομικό σύμβουλο του ΠΣΑΠ και στέλεχος της ALPHA BANK κο Αθανάσιο Μακρυνιώτη, τον εκπρόσωπο του Πανιωνίου κο Τσελέντη καθώς και εκπροσώπους των συλλόγων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΣΦΠ, της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και πάνω από 30 παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template