ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 22/1/2014 ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το βράδυ της Τετάρτης, 22/1/2014, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, η προβλεπόμενη από το άρθρο 8 παρ. 2Α του καταστατικού ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου με αποκλειστικό θέμα την έγκριση του οικονομικού απολογισμού ολόκληρου του έτους 2013 και του προϋπολογισμού του έτους 2014, οι οποίοι εγκρίθηκαν και ομόφωνα από τα παριστάμενα μέλη.
Στη συνέχεια έλαβε χώρα η προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση, που προβλέπεται από το άρθρο 8 παρ. 2Β του καταστατικού με θέματα ημερήσιας διάταξης α) την αναπροσαρμογή των ποσών εγγραφής και μηνιαίας συνδρομής των μελών και β) τη ρύθμιση των παλαιών οφειλών των μελών του Συλλόγου.
Η γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να καθοριστεί, από 1/2/2014, το ποσό της εγγραφής του μέλους σε 20 ευρώ και της μηνιαίας συνδρομής σε 2,5 ευρώ, έναντι 44 ευρώ και 5 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα και προκαλούσε δυσκολίες ανταπόκρισης πολλών μελών στις οικονομικές έναντι του Συλλόγου υποχρεώσεις τους, ιδίως τα τελευταία χρόνια της σοβαρής δημοσιονομικής κρίσης.
Η συνέλευση αποφάσισε επίσης να παρασχεθεί η δυνατότητα στα μέλη που καθυστερούν τις συνδρομές τους, να καταβάλλουν 20 ευρώ κάθε έτος έναντι του χρέους τους, επί πλέον, εννοείται, των τρεχουσών (μετά την 1/2/2014) υποχρεώσεών τους, ώστε, με την καταβολή και του ποσού αυτού, να θεωρούνται ενήμεροι και να μπορούν να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template