ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                                          
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1891

        Το Δ.Σ. του "Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ" συνεδρίασε εκτάκτως μετά την απογευματινή     συγκέντρωση των Απολλωνιστών και αποφάσισε τα παρακάτω: 
         
  1. Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του ποδοσφαίρου στηρίζει απόλυτα τις αρχές, τις αξίες και τη προσπάθεια του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Σταμάτη Βελλή για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ από σήμερα κηρύσσουμε σταυροφορία για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.

  1. Εκτιμούμε και σεβόμαστε την ομόφωνη απόφαση των φιλάθλων μας για τη συνέχιση της αγωνιστικής πορείας της Π.Α.Ε. στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος. Η απόφαση αυτή δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές μας να παλέψουν μέχρι τέλους για τη δικαίωσή τους έχοντας τη συγκλονιστική συμπαράσταση των Απολλωνιστών.

  1. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο στους οποίους και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, ότι τελικά ο ΑΠΟΛΛΩΝ, παρόλα και όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, θα παραμείνει στη SUPER LEAGUE

  1. Την ανάληψη πρωτοβουλιών από σήμερα για την ενημέρωση των πολιτών, των φιλάθλων και των εκπροσώπων της κοινωνίας για τα τεράστια προβλήματα του ποδοσφαίρου, για τις σκοτεινές σελίδες της SUPER LEAGUE, τις έντονες αδυναμίες της διαιτησίας του θεσμού και των διαιτητών ως προσώπων, το χάσμα ανάμεσα στο ποδόσφαιρο της κορυφαίας διοργάνωσης και στο αθλητικό πνεύμα της άμιλλας και της αλληλεγγύης, την ηθική υπόσταση των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό και ιδιαίτερα των αθλητών – ποδοσφαιριστών.

      Ζητάμε συναντήσεις με:

α) Την αθλητική ηγεσία ( πρόεδρος της SUPER LEAGUE, το όργανο των διαιτητών, το υφυπουργό αθλητισμού, την Ε.Π.Ο.)
β) Τους εκπροσώπους της πολιτείας όπως ο Πρόεδρος της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων.
γ) Την ηγεσία της αθλητικής δικαιοσύνης.
δ) Τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον Δήμαρχο Αθηναίων.

    Καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες και φιλάθλους να συμπαρασταθούν στις προσπάθειές μας.
Η μέχρι σήμερα η θετική στάση των φιλάθλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τους δημιουργεί μία ακόμα υποχρέωση αυτή τη στιγμή να συμπαρασταθούν περισσότερο και να είναι δίπλα στην ομάδα στους επόμενους αγώνες. Ταυτόχρονα καλούμε τους φιλάθλους ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζουν και συναισθάνονται τις χρόνιες αγκυλώσεις του ποδοσφαίρου να το δηλώσουν με την παρουσία τους στο γήπεδό μας.

Ζητάμε από τον κ. Στ. Βελλή να παρακολουθήσει αυτή την πορεία και να τη λάβει υπόψη του στο επόμενο διάστημα για την διαμόρφωση της τελικής του στάσης.
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                ΚΑΤΑΒΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                                                            ΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣΕκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template