Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ν. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Την Παρασκευή το βράδυ έγινε συγκέντρωση στο Καφέ του γηπέδου, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ στον υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας του ΚΚΕ κ. Ν. Σοφιανό.
Παραυρέθηκαν ο πρόεδρος Παναγιώτης Καταβέλος και μέλη του Δ.Σ., από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ο πρόεδρος κ. Αγγελετόπουλος Γιώργος, αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών Ριζούπολης, εκπρόσωποι του κληροδοτήματος Προμπονά, ο τέως πρόεδρος του Ε΄Διαμερίσματος κ. Γελαδάκης Βασ. και η επί χρόνια διαμερισματικός σύμβουλος κ. Κεφάλα.
Τη συγκέντρωση άνοιξε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα Παναγ. Καταβέλος, επικεντρώνοντας τη συζήτηση στους παράπλευρους εκτός σχεδίου χώρους (από το γήπεδο του Απόλλωνα έως τα Μάρμαρα Μοσχού) εκτάσεως 57 στρεμμάτων, για τη δημιουργία αθλητικών χώρων και πρασίνου, παράλληλα με το μικρό μουσείο της Κολούμπια το διατηρητέο.
Κατόπιν πήρε το λόγο ο κ. Σοφιανός ο οποίος συμφώνησε με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, αναφέροντας πως είναι παλιά θέση της παράταξής του, η αξιοποίηση αυτών των χώρων σε χώρους πρασίνου και άθλησης, γιατί υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην Αθήνα από τέτοιους χώρους, παράλληλα με την αξιοποίηση του Προμπονά.
Παρέμβαση έκανε και το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα Κανελλόπουλος Γιώργος, ο οποίος επισήμανε τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, με την κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από την άθληση, για να γίνει αντιληπτό πόση αξία έχει η αξιοποίηση των παράπλευρων χώρων του γηπέδου.

 Ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Καταβέλος Παν., αναλύει τις προτάσεις του Γ.Σ. για την αξιοποίηση των παράπλευρων χώρων του Απόλλωνα.
 Ο υποψήφιος του ΚΚΕ για το Δήμο της Αθήνας κ. Σοαφιανός Ν.       Ο τ. πρόεδρος του Ε΄Διαμερίσματος κ. Γελαδάκης Βασ.


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template