ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ       Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στις 15:30 μ.μ. στο Ραδιοφωνικό Σταθμό 105,5 "Στο Κόκκινο", ο Γραμματέας του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. Στ. Ιντζόγλου, είπε μεταξύ άλλων πως ο Απόλλων έπεσε κατηγορία αγωνιζόμενος μόνο μέσα στα γήπεδα.
       Έπεσε αξιοπρεπώς, όπως τόνισε και η ρεπόρτερ του σταθμού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτή η πτώση αυτής της ομάδας, λύπησε όλο το φίλαθλο κόσμο.
        Στη συνέχεια ο κ. Ιντζόγλου σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αύριο του Απόλλωνα, τόνισε πως η ομάδα μας είναι από τις λίγες ΠΑΕ, ίσως και η μοναδική, που δεν χρωστάει σε κανέναν ούτε ένα ευρώ και αυτό οφείλεται στον κ. Βελλή, ο οποίος στο τέλος κάθε περιόδου χρήσης καλούσε την εφορία για έλεγχο και κλείσιμο.
       Είμαστε μια ιστορική ομάδα, διαθέτουμε ιδόκτητο γήπεδο, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, οι φίλαθλοί μας αριθμητικά, είναι κάπου στο μέσο όρο με τα στοιχεία της Syper League και καλούμε κάθε υγιή οικονομικά επενδυτή να έρθει και να δηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Απόλλωνα.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template