ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ


     Ένας πραγματικός φίλος του Απόλλωνα, ο Γιώργος Σιατής, έκανε χθες το βράδυ στο Καφέ του Γηπέδου, την προεκλογική του συγκέντρωση.
      Μεγαλωμένος στην Ριζούπολη, με σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και στη Δημόσια Διοίκηση, είναι σήμερα εκλεγμένος Αντιπρόεδρος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων και κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Γιώργου Καμίνη (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ).
      Στη συγκέντρωση που είχε αρκετό κόσμο και τοπικούς παράγοντες, παραβρέθηκαν και οι Κένης Ευαγγελοανδρέας υπ. δ/κός σύμβουλος, Κόκκαλης Βασ. (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Σγουρό), Μπάστας Κ. (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Σγουρό).
      Από το Γυμναστικό Σύλλογο ο πρόεδρος  Παναγ. Καταβέλος και μέλη του Δ.Σ.
      Στην ομιλία του ο Γιώργος Σιατής, αφού ανέλυσε το πρόγραμμά του, αναφέρθηκε στους παράπλευρους χώρους του Γηπέδου και δεσμεύτηκε πως θα αγωνιστεί για να αποκτήσει ο Γ.Σ. Απόλλων ΕΝΑ μεγάλων διαστάσεων βοηθητικό γήπεδο.
      Κατόπιν πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης Παναγ. Καταβέλος, ο οποίος αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογή του, τόνισε πως ο κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, αφήνει ένα ίχνος πίσω του, το οποίο καθορίζεται από το έργο που παράγει.
       Γιώργο Σιατή, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία, γιατί πιστεύουμε πως σαν Απολλωνιστής, θα παλαίψεις για να δικαιωθούν τα αιτήματά μας για τον Απόλλωνα, αφού είναι και δικά σου.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Καταβέλος, με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο  της παράταξης του Γιώργου Καμίνη (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ) Γιώργο Σιατή.


 Ο Γιώργος Σιατής με τον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Στέφανο Ιντζόγλου.Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template