Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤο απόγευμα της 15ης Ιουνίου 2014, οι διοίκηση του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» με ευκαιρία τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου διοργάνωσε γιορτή για τους μικρούς αθλητές του τμήματος ποδοσφαίρου.
Η αγωνιστική περίοδος που μόλις πριν λίγες μέρες έληξε υπήρξε ιδιαίτερα αποδοτική για όλα τα τμήματα και για το σύνολο των αθλητών μας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, δεν παρατηρήθηκαν περιστατικά αντιαθλητικής συμπεριφοράς, επισημάνθηκε από τις αντίπαλες ομάδες το ήθος των παιδιών μας ατομικά και συλλογικά, ενώ υπήρξε πλούσια συγκομιδή σε τίτλους και διακρίσεις.
Τα παραπάνω λαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αν αναλογιστεί κανείς ότι:
  • Συμμετείχαμε σε 600 περίπου αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα από τα Αστεράκια μέχρι του νέους στη διάρκεια της περιόδου.
  • Είχαμε κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 20 αγώνες σε διάφορα γήπεδα της Αττικής.
Το μεγαλύτερο βάρος αυτού του γιγάντιου αθλητικού και αγωνιστικού προγράμματος, το επωμίστηκε η προπονητική ομάδα των Ακαδημιών του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» δηλαδή οι κ.κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος, Αντωνόπουλος Θεόδωρος, Ασημακόπουλος Κων/νος, Δόγιας Παναγιώτης, Μαυρίδης Κυριάκος, Μεταλληνός Μιχάλης, Μούργος Αποστόλης, Μπούγλας Σωτήρης ( τερματοφυλάκων ) Παπαγιάννης Ιωάννης, Πολυκανδριώτης Χρήστος, με επικεφαλής των υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών κ. Ιωάννη Θεοχαρίδη.
Αξιομνημόνευτη σε όλους τους αγώνες ήταν η ζωντανή και άμεμπτη παρουσία των γονιών των αθλητών και των φίλων τους στις κερκίδες, που ποτέ δεν άφησαν τα παιδιά μόνα τους στην αγωνιστική τους προσπάθεια.
Η Διοίκηση τίμησε και ευχαρίστησε προπονητές και γονείς.
Ιδιαίτερη αναφορά στις επιμέρους επιδόσεις των τμημάτων έκανε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο προπονητής Γιάννης Θεοχαρίδης αναφερόμενος χαρακτηριστικά ότι:
  • Τα ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ (γεννηθέντες το 2008 – 2009), κατέκτησαν τη 2η θέση στο τουρνουά του soccer linke.
  • Το τμήμα προτζούνιορ 1 (γεννηθέντες 2005 – 6 – 7), την 3η θέση στο ίδιο τουρνουά
  • Το τμήμα προτζούνιορ 3 (γεννηθέντες 2005 – 6 – 7), την 3η θέση αντίστοιχα.
  • Το τμήμα τζούνιορ 3, την 3η θέση μεταξύ των συνομηλίκων τους.
  • Οι προπαίδες (γεννηθέντες 2001 – 2002) τη 2η θέση του Τουρνουά Ρόδου.
  • Το τμήμα τζούνιορ 2, την 3η θέση στο ίδιο τουρνουά
  • Το τμήμα παίδων 1 την 3η θέση στο τουρνουά του Ιωνικού.
Τελευταίο άφησε το μεγάλο επίτευγμα των παίδων ( 1999 -2000 ) στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ των Π.Α.Ε. Αθηνών, στο οποίο βγήκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ νικώντας στον τελικό των Πανιώνιο μέσα στο γήπεδο του. Οι πρωταθλητές χειροκροτήθηκαν ιδιαίτερα από τους συναθλητές τους και τους γονείς, όταν ανακοινώθηκε η σημαντική τους επιτυχία.
Επίσης για τους παίδες έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή τους σε υψηλού επιπέδου διεθνούς τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ , της Α.Ε.Κ. , του Ατρομήτου Αθηνών, IFK Goteborg, B. Dortmund, Altinordu FSG. FK Partizan και του Πανιωνίου.
Στην εκδήλωση απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Γ. Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. Παν. Καταβέλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως από τη νέα περίοδο οι προπονήσεις θα γίνονται Τρίτη και Πέμπτη στο γήπεδο του Απόλλωνα και ο έφορος ποδοσφαίρου κ. Γεωρ. Κανελλόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους του δημάρχου Αθηναίων κ. Γεωρ. Καμίνη η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Εύα Κοντοσταθάκου καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεωρ. Σιατής.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης απευθύνει μήνυμα στους γονείς και τους αθλητές του Συλλόγου.
Καλό ΚαλοκαίριΕκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template