Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 
ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ


Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, αποφάσισε όπως οι αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Ανδρών, όπου συμμετέχει και η ομάδα μας, να διεξαχθούν από 31/7 έως 3/8 στο κολυμβητήριο ΠΕΠΑΝΟΣ στην ΠΑΤΡΑ.

Σύμφωνα με την ΚΟΕ, πήραν την απόφαση διεξαγωγής των αγώνων εκτός Αθηνών με την αιτιολογία ότι δεν βρέθηκε διαθέσιμο κολυμβητήριο, την χρονική περίοδο τέλεσης των αγώνων, εντός του Λεκανοπεδίου, όπως αρχικά προβλεπόταν.

Η απόφαση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη σοβαρή οικονομική επιβάρυνση του Γυμναστικού Συλλόγου, που καλείται να καλύψει οικονομικά τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής των μελών της ομάδας ( παικτών, προπονητή, φυσιοθεραπευτή ), σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον Γ.Σ.

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να ενισχύσουν οικονομικά, όπως μπορούν, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν τα έξοδα και η ομάδα μας να συμμετάσχει στους αγώνες της Τελικής Φάσης, από τους οποίους θα προκύψουν οι ομάδες που θα ανέβουν στην Β’ Εθνική.

ΤΟ Δ.Σ.
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template