ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


 

Συγχαρητήρια στο πόλο μας…

polo1


Το Δ.Σ της «Αναγέννησης» εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στην ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης για την περήφανη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και άνοδό στην επόμενη κατηγορία. Η επιτυχία αυτή έδωσε σε όλους εμάς τους Απολλωνιστές μια μεγάλη χαρά που πραγματικά είχαμε ανάγκη.
Ασφαλώς, τα συγχαρητήρια μας, πέραν από τους παίκτες μας, τον προπονητή μας Κωνσταντίνο Δάνδολο, τον έφορο του τμήματος και όλους τους συντελεστές της ομάδας, τα απευθύνουμε ξεχωριστά στους αδελφούς Αφρουδάκη, τους κορυφαίους πολίστες της Ελλάδος, αλλά πάνω απ’ όλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Απολλωνιστές, οι οποίοι ονειρεύτηκαν το τμήμα πόλο του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης και το έκαναν πραγματικότητα. Μέσα σε λιγότερο από 1,5 μήνα η ομάδα μας συγκροτήθηκε και με χαρακτηριστική ευκολία κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας συλλόγους με μεγάλη παρουσία στις πισίνες.
Τα αδέλφια Αφρουδάκη έχουν αποδείξει ότι είναι πραγματικοί Απολλωνιστές, με τη διαχρονική παρουσία τους στις κερκίδες –όχι αυτές των επισήμων, αλλά του απλού κόσμου του Απόλλωνα- ανεξάρτητα της κατηγορίας που αγωνίζεται η ομάδα μας. Τώρα απέδειξαν ότι η αγάπη για την ομάδα, το άθλημα σε συνδυασμό με το όνειρο και τη γνώση δημιουργούν πραγματική προσφορά προς το σύλλογο.
Συγχαρητήρια επίσης στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και φυσικά στο Σταμάτη Βελλή που δήλωσε και πάλι παρών, χορηγώντας τα έξοδα της μετάβασης και της παραμονής της ομάδος μας στην Πάτρα κατά τις ημέρες των αγώνων.
Αυτόν το ΑΠΟΛΛΩΝΑ θέλουμε γι’ αυτόν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αγωνιζόμαστε! Μεγάλο Παντού!
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template