ΠΑΙΔΕΣ 2: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ 0 – 2ΠΑΙΔΕΣ 2

7η Αγωνιστική-AFG

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ 0 – 2
ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2001

Το Σάββατο στις 29/11/2014 τα παιδιά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του Παναθηναϊκού για τους εκπαιδευτικούς αγώνες του AFG παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα, με την ομάδα του Παναθηναϊκού στα σημεία να είναι πιο αποτελεσματική.
Από την αρχή ο Απόλλων μπήκε στο γήπεδο δυνατά και με πάθος, πιέζοντας στο μισό του αντιπάλου του. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν είχε περάσει το κέντρο, γιατί τα παιδιά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πίεζαν στην περιοχή του, με ωραίες συνεργασίες. Σε εκείνο το σημείο, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου και έτσι οι παίχτες του Παναθηναϊκού βγαίνοντας μπροστά, ύστερα από λάθος στο χώρο του κέντρου, από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, πέτυχαν το 0-1. Παρά το γκολ οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Όμως σε μια φάση διαρκείας μπροστά από την εστία μας ήρθε με ωραίο δυνατό σουτ το 0-2 και έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων πίεσε ακόμα πιο πολύ δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις χωρίς να καταφέρει ν’ αλλάξει κάτι μέχρι και την λήξη του αγώνα .


ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:

ΤΡΑΧΙΛΗΣ
ΣΟΒΙΑΝΗ
ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΕΡ.
ΠΕΤΡΑΣ
ΚΟΥΡΕΜΑΔΑΣ
ΚΟΦΙΝΗΣ
ΣΤΑΜΕΛΑΚΗΣ
ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗΣ
ΚΕΡΑΜΑΣ
ΠΕΛΕΚΗΣ
ΛΙΑΠΙΔΗΣ
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ
ΝΤΑΜΑ
ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΟΛΟΣ
ΣΙΑΚΑ
ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ Π.
ΓΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΦΑΡΚΩΝΑΣ
ΔΡΑΚΟΣ

Της Γιώτας Υφαντή
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template