ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-0Aρχή με εύκολη νίκη για τα κορίτσια του βόλεϊ του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο 2015

Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τον νέο χρόνο τα κορίτσια της ομάδας μας. Οι αμαζόνες κέρδισαν το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Ριζούπολης, την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με 3-0 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου του Τοπικού 2 ΕΣΠΑΑΑ.

Χωρίς την ακραία μας Νίκη Αθανασίου που ταλαιπωρείται με ίωση αυτές τις μέρες, η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη παρουσιάστηκε σοβαρή και συμπαγής, έχοντας σε μεγάλη μέρα την διαγώνια Ιωάννα Ζούβελου που με 14 τελειώματα και άψογα σερβίς, έκανε τη διαφορά!

Κοντά της σε εξαιρετική μέρα, οι δύο κεντρικές μας Γεωργία Μόκα και Βάσω Κούβαρη και η ακραία μας Αγγελική Πούλου. Θετική συμμετοχή για την Γιάννα Φακίνου στο δεύτερο και τρίτο σέτ, την πασαδόρο μας Μαρία Φακίνου, την Χρύσα Κεφαλά, την Κωνσταντίνα Νάσιου και τη Στέλλα Τσιούστα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Τέλος, άψογη η λίμπερο Αναστασία Παπαπάνου, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, αποτελεί μια χρυσή επένδυση για το μέλλον της ομάδας, καθώς με διαφορά είναι η καλύτερη της κατηγορίας σε αυτή τη θέση!

Τα σέτ: 25-19, 25-18 και 25-12.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Π. Μαναριώτης): Φακίνου Μαρία, Ζούβελου Ιωάννα, Μόκα Γεωργία, Κούβαρη Βάσω, Φακίνου Γιάννα, Πούλου Αγγελική, Παπαπάνου Αναστασία (λ) και Κεφαλά Χρύσα, Νάσιου Κων/να, Τσιούστα Στέλλα, Δημακοπούλου Γλυκερία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Ι. Καρκαλής): Βασιλείου, Φεργάδη, Χαλατσάκου (λ), Αγγελακούδη, Νταουσιάνη, Δήμου, Κουσέρη, Χατήρα, Αποστόλου και Μπάκου. 

Του Δημήτρη Αθανασέκου


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template