ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ


Μετά το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΠΣΑ και τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Παίδων, Προπαίδων και Τζούνιορ με την κατάκτηση των αντίστοιχων κυπέλλων, οι επιτυχίες συνεχίζονται και στο πρωτοχρονιάτικο τουρνουά Athens Youth Talents Cup, καθώς και στο τουρνουά των Φώτων Family Cup που διοργανώνει ο Κένταυρος Βριλησσίων με συμμετοχή ομάδων της Super League (ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).
Μετά τους προκριματικούς αγώνες τα τρία από τα πέντε τμήματα έχουν ήδη προκριθεί στους ημιτελικούς και τελικούς, ενώ το τμήμα των Προτζούνιορ (2006-2007) κατέλαβε την τρίτη θέση κερδίζοντας στο μικρό τελικό με 2-1.
Συγκεκριμένα για το Athens Youth Talents Cup σήμερα 05/01/2015 στις 19:00 στο γήπεδο των Τραχώνων η ομάδα των Προπαίδων (2002) αντιμετωπίζει στον τελικό την ομάδα των Α.Ο.Τραχώνων.
Για τον ίδιο θεσμό η ομάδα των Τζούνιορ θα αντιμετωπίσει στον τελικό την αντίστοιχη του Κενταύρου Βριλησσίων. Ο αγώνας δεν έχει ορισθεί λόγω του τουρνουά που διεξάγει αυτές τις ημέρες ο Κένταυρος Βριλησσίων.
Τέλος η ομάδα των Παίδων αγωνίζεται σήμερα 05/01/2015 στις 11:15 με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό για το Family Cup στο γήπεδο Βριλησσίων.

ΚΑΛΗ ΕΠΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
Από Γιώτα Υφαντή

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template