Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2015 ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Παναγιώτης Καταβέλος, απευθύνει μήνυμα στους αθλητές, τους γονείς και όλους τους παρευρισκόμενους στο κλειστό του γηπέδου μπάσκετ - βόλεϊ, ανάμεσα στους δύο αντιπροέδρους του Συλλόγου Αριστοτέλη Φόρτωμα και Κώστα Χαραλαμπίδη.


Την Κυριακή το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Γ.Σ. Απόλλωνα έγινε η προγραμματισμένη για το 2015, ετήσια κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλωνα Σμύρνης, στην οποία παραυρέθηκε όλη η αθλητική οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και πλήθος κόσμου, σ΄ ένα κατάμεστο στάδιο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο  Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Στέφανος Ιντζόγλου.

Αξιότιμες Κυρίες, Δεσποινίδες και Κύριοι.
Αγαπητά μας παιδιά.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ .
Σας καλωσορίζουμε στη γιορτή της κοπής της Βασιλόπιττας του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Θα θέλαμε ν’ αναφέραμε όλους εκείνους που σήμερα μας τιμούν με την παρουσία τους.

Συγχωρήστε ενδεχόμενες παραλείψεις μας γιατί είναι πολύ εύκολο όταν τόσες σωματικές προσωπικότητες τιμούν με την παρουσία τους τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ να μου διαφύγει ν’ αναφέρω κάποιον. Σας διαβεβαιώ όμως ότι δεν θα έχω την πρόθεση αυτή.

Σήμερα λοιπόν μας τιμούν με την παρουσία τους οι:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ 5ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ.
- ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ « Λαϊκή Συσπείρωση».
- ΚΩΝ/ΝΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
- Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής κ. Πέτρος Δαμιανός,
- Ο Δήμαρχος ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ.
- Από τον ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: κ. Πρωτονοτάριος Μανόλης.
- ΕΝΩΣΗ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΘΗΝΑΚΗ
  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ.
 - τ. Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κ. ΑΓΓΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
 - Ε.Π.Σ.Α. ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
- κ. ΑΚΕΛ Πρόεδρος Διαιτητών Μπάσκετ.
- Ε.Σ.Κ.Α. -ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ.
- ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ  (Βουλευτής Β΄Αθηνών - ΣΥ.ΡΙΖ.Α).
 - ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΚΗΣ.
 - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ.
 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ.
 - Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ -- *ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ, - ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗΣ - Δ.Σ. Π.Α.Ε - ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ « ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΩΤΗ.
- Ο κ. Στρ. Γιδοπουλος.
- Μέλη του Σωματείου “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.
- Ο κ. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ (γιατρός) παλαιός αθλητής.
- ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Μαστρακούλης Βασίλης (Πρόεδρος), Παπαγεωργίου Κώστας, Νίκος Κορωνάρχης, Κώστας Βερτσώνης, Νικός Πορίχης, Μάριος Σκούρας, Βασίλης Κυριακού, Τάκης Οικονομόπουλος, Νίκος Βενεδίκης, Τάκης Παντέλης, Γιώργος Εμμανουήλ, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Θεοχαρίδης, Πέτρος Μπόντζος, Νίκος Σιμιγδαλάς, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μουστάκας, Μπάμπης Ασφής, Γιώργος Ροκκάς, Λευτέρης Βελέντζας.
- ΔΙΚΤΥΟ MIKRASIAΤIS.GR : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΑΣ (Γενικός Γραμματέας).
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: κ. Μιχαηλίδης Ηλίας.
- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: κ. ΑΝΘΡΑΚΙΔΟΥ ΕΛΣΑ.

Κυρίες και Κύριοι ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Παν. Καταβέλος θα σας απευθύνει λίγα λόγια για τη γιορτή μας.

Παρακαλώ κ. Πρόεδρε το λόγο.


ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι στην ετήσια γιορτή της κοπής της πίττας του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Γονείς κηδεμόνες και συγγενείς των παιδιών που στελεχώνουν τις ακαδημίες του Συλλόγου μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους συνεργάτες στο Δ. Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που σας καλωσορίζουμε στη γιορτή μας.

Μια γιορτή που καθυστέρησε λίγο λόγω των γενικότερων εξελίξεων αλλά, όπως κάθε χρόνο, μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε και να ευχηθεί ο ένας στον άλλον ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε έγιναν πολλά που αφορούσαν το Σύλλογο μας.

Δεν θα σταθώ στα αρνητικά εξ’ άλλου όλοι τα γνωρίζετε. Θα σταθώ στα θετικά, δημιουργικά βήματα που έκανε ο Σύλλογος μας.

Ιδρύθηκε νέο τμήμα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης και από την πρώτη χρονιά το τμήμα POLO κερδίζει το πρωτάθλημα και ανεβαίνει στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Το τμήμα Bόλεϊ ανδρών ανεβαίνει κατηγορία και αγωνίζεται στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ όπου, αν και «πρωτάρηδες», έχουμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία μέχρι σήμερα.

Το τμήμα BASKET ανδρών ανανεώνεται και ήδη πρωταγωνιστεί στη κατηγορία του.

Το τμήμα του γυναικείου Βόλεϊ πρωταγωνιστεί επίσης στην κατηγορία του και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο.

Τα τμήματα υποδομών σε όλα τα αθλήματα με τις επιτυχίες τους, μας κάνουν να βλέπουμε το μέλλον του Συλλόγου με αισιοδοξία.

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα μας στο μέλλον και όλες τις προσπάθειές μας στη δημιουργία, θα βαδίσουμε στη νέα χρονιά.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δούμε τα παιδιά των ακαδημιών μας και τους αθλητές μας να θριαμβεύουν και το κύρος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ να μεγαλώνει.

Σ’ αυτό χρειαζόμαστε την ενεργό συμπαράσταση όλων.

ΖΗΤΑΜΕ την αρωγή και τη συμπαράσταση του υπουργείου Αθλητισμού καθώς και της περιφέρειας, στο δύσκολο αλλά αναγκαίο έργο της συντήρησης των Αθλητικών μας εγκαταστάσεων.

ΖΗΤΑΜΕ επίσης τη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων, για τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου, στον ελεύθερο χώρο απέναντι από το γήπεδό μας, χάριν της νεολαίας της περιοχής και επ’ ουδενί την κατασκευή νέων κτιριακών έργων, τουλάχιστον, σε απόσταση 100 μ. από το γήπεδο. Χρειαζόμαστε ελεύθερους χώρους για να πάρουμε ανάσα και όχι άλλο τσιμέντο.

Και ΤΕΛΟΣ ελπίζουμε να τελειώσουν γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες του Ταμείου Αεροπορίας για να κατεδαφιστεί η παλαιά εγκαταλελειμμένη οικία για τη δημιουργία χώρων άθλησης.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρώτα εσείς ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ κατόπιν η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» αλλά και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και κυρίως – εσείς αθλήτριες και αθλητές του « Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ»

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σας ευχαριστώ.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τη συνέχεια της παρουσίασης της εκδήλωσης από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Στέφανου Ιντζόγλου .

Ξέρετε Κυρίες και Κύριοι θα ήθελα να σας αναφέρω μια σύμπτωση που σήμερα ισχύει. Ίσως και λίγο σημαντική για όσους βλέπουν τα γεγονότα απ’ τη πλευρά της σημειολογίας.

Σήμερα είναι η επέτειος της γέννησης του Δημ. Βικέλα. Ενός Έλληνα που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Ενός Έλληνα, η αναγνώριση του οποίου ακόμη και μέσα στη πατρίδα του - την Ελλάδα – είναι δυσανάλογα μικρή σε σχέση με τη προσφορά του. Και αναφέροντας τον Δημ. Βικέλα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλοντας και μη ο νους μας πηγαίνει στις αξίες του Ολυμπισμού, την ευγενή άμιλλα, την υπεράσπιση των χρωμάτων της πατρίδας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αποδοχή ότι σ’ ένα αθλητικό αγώνα κερδίζει ο καλύτερος χωρίς άλλες παρεμβάσεις, τη συναδέλφωση των ανθρώπων και όλες αυτές τις αξίες που στη σύγχρονη υλιστική εποχή μας φαντάζουν και λίγο «ρομαντικές» .
Όμως εμείς στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τότε, το 1891, που ιδρύθηκε ο Σύλλογος μέχρι σήμερα, 2015, 124 συναπτά έτη δίνουμε προτεραιότητα σ’ αυτές τις ιδέες, σ΄ αυτά τα ιδανικά.
Γι’ αυτό χρώματα μας είναι το μπλε – άσπρο (απ’ τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας μας) κι αυτό σημειώστε – το ορίσαμε όταν λειτουργούσαμε στη Σμύρνη της Μ. Ασίας υπό οθωμανική κατοχή.
Γι’ αυτό στη β΄ περίοδο λειτουργίας μας, εδώ στην Ελλάδα αρνηθήκαμε να συμμετάσχουμε στη δημιουργία του υπό διαμόρφωση τότε Π.Ο.Κ., γιατί απλά δεν είχε κληθεί να συμμετάσχει ο Π.Π.Γ.Σ. που έχουμε κοινή καταγωγή.
Γι’ αυτό είμαστε η μόνη ομάδα που στα πιο δύσκολα χρόνια της Σύγχρονης Ελλάδας – στα χρόνια του Εμφυλίου- πήγαμε και δώσαμε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Μακρόνησο χάριν ψυχαγωγίας των κρατουμένων.
Γι’ αυτό, παρ’ ότι μας δόθηκαν οι ευκαιρίες στην πολυκύμαντη ιστορία μας, δεν χρησιμοποιήσαμε ποτέ διάφορα νομικά τεχνάσματα για να ωφεληθούμε έξωαγωνιστικά.
Φέτος με νέο ιδιοκτήτη η Π.Α.Ε. τον κ. Μονεμβασιώτη και βασικό χορηγό τους « ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΒΕΝΕΤΗ» ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με καινούργια πρόσωπα αλλά παραμένοντας πιστή στις αξίες του Απόλλωνα. Στεκόμαστε δίπλα στη Π.Α.Ε. και ενωμένοι ΟΛΟΙ (Γ.Σ., παλαίμαχοι, οργανωμένοι φίλαθλοι, Π.Α.Ε.) προχωράμε για την επιστροφή.
Αλλά ας πάμε και στα άλλα αθλήματα.
VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ – Μετά από ένα δυνατό πρωτάθλημα βγήκε πρωταθλήτρια ανέβηκε στην Α2 όπου και αγωνίζεται τώρα.
VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ – Εφέτος έχει μια εξαιρετική πορεία και πολλές – πολλές ελπίδες για άνοδο.
BASKET ΑΝΔΡΩΝ – Μια αξιοπρόσεκτη πορεία που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας που είναι τα PLAY – OFF.
POLO - δημιουργήθηκε το 2014 από τον Γ.Σ. με την τεχνογνωσία της γνωστής οικογένειας Απολλωνιστών τους Αφούς Αφρουδάκη, πήρε το πρωτάθλημα ανέβηκε στη Β΄ Εθνική και έχει το βλέμμα της για ακόμη ψηλότερα.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ – όλων των αθλημάτων (Ποδόσφαιρο , Basket, Volley) κατακτούν με την καθοδήγηση των προπονητών τους – πάντοτε κρατώντας ψηλά τις αξίες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ – τα τουρνουά και τα πρωταθλήματα, το ένα πίσω απ’ το άλλο. Να και οι αποδείξεις. Αποκάλυψη των Κυπέλλων.
Και τώρα λίγο πριν τις απονομές θα θέλαμε απευθυνόμενοι σε όλους σας (παρισταμένους, Π.Α.Ε. παλαιμάχους, φίλαθλους, Γονείς των παιδιών μας – των ελπίδων μας δηλαδή ) να σας πούμε τούτα τα λίγα λόγια.
Ανάμεσα στο παρελθόν με τις καλές και τις πικρές αναμνήσεις
Και το μέλλον με τις μεγάλες προσδοκίες υπάρχει το παρόν που πρέπει να είμαστε μονοιασμένοι και αφοσιωμένοι στη δουλειά.
Τίποτε δεν θα μας χαριστεί. Όλα θα τα κατακτήσουμε μόνοι μας.

Και προχωρούμε στην απονομή βραβείων στα τμήματα και τους αθλητές:

Βραβεύτηκαν οι:


ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (παλαιός αθλητής του Απόλλωνα)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΑΡΚΟΥΛΗΣ (παλαιός αθλητής του Απόλλωνα)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΡΔΟΣ (παλαιός αθλητής του Απόλλωνα)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ (Δημοσιογράφος και συγγραφέας του ιστορικού βιβλίου του Απόλλωνα).

Ανδρική ομάδα Βόλεϊ 2013 – 2014.

Ανδρική ομάδα Υδατοσφαίρισης 2013 – 2014.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Ομάδα ΠΑΙΔΩΝ Πρωτ/μα ΕΠΣΑ.

Ομάδα ΠΑΙΔΩΝ Τουρνουά ΕΠΣΑ.

Ομάδα JUNIOR Τουρνουά ΕΠΣΑ.

Ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ Τουρνουά ΕΠΣΑ.


ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


2ο Τουρνουά Ακαδημίας KIVOTOS CUP

1ος Νικητής – Projunior

3ο Νικητή Junior – Β

8ο Καλοκαιρινό Τουρνουά

ΣΟΦΙΚΟ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

«THE CUP OF RODO Knights 2014»

1ο Διεθνές Τουρνουά

Στη μνήμη Στέργιου & Ελπίδας Δανά

Καρπενήσι Summer Cup 2014

1ο Νικητή Παμπαιδικό

1ο Νικητή Παίδων 2014

2ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Υποδομών

1ο Νικητή Παμπαίδων

2ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Υποδομών


Καρπενήσι Summer Cup 2014

3ο Νικητή Παμπαιδικού

«THE CUP OF RODO Knights 2014»

1ο Διεθνές Τουρνουά

στη μνήμη

Στέργιου & Ελπίδας Δανά


ATHENS CUP

Χριστούγεννα 2014

Παίδες 1 (2002)


1ο Νικητή

2ου Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Υποδομών

Junior 2014 ΕΠΣΑ


ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ Α.Ε.Ι.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΟΕΕ

ΓΚΛΟΒΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑ ΠΕΙ

ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑ ΠΕΙ
 Φωτογράφιση: Παρασκευάς ΔημητρακόπουλοςΕκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template