ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 3-0Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 3-0
Τα ....γνωστά κορίτσια του Γ.Σ. Απόλλωνα τα κατάφεραν το βράδυ της Τετάρτης και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στα Play off της κατηγορίας!
Χρειάστηκε σκληρή μάχη με αντίπαλο τη δουλεμένη ομάδα του Μανώλη Κιάσσου την Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, για να καπαρώσει η ομάδα μας το ρόζ φύλλο αγώνα!

Οπως αποδείχθηκε, αυτή τη φορά ο αντίπαλος είχε διαβάσει καλά τον Απόλλωνα, καθώς χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουν τα κορίτσια μας τα δύο πρώτα σετ και να κερδίσουν οριακά αποδεικνύοντας το μέταλλο που έχει αυτή η όμορφη ομάδα. Παρά τα προβλήματα στην λειτουργία της υποδοχής και την ακραία επίθεση, μέτρησε περισσότερο η ομαδική λειτουργία και η ομάδα μας χωρίς να αποδόσει εξαιρετικά, πέτυχε ένα... επαγγελματικό τρίποντο!

Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι, λειτούργησε σωστά το κέντρο με τις Γλυκερία Δημακοπούλου και Γεωργία Μόκα σε καλή μέρα! Παράλληλα τα σερβίς της Ιωάννας Ζούβελου στο δεύτερο σέτ και τα αντίστοιχα της Νίκης Αθανασίου στο τρίτο, ανάγκασαν τις αντιπάλους σε αλλεπάλληλα λάθη και έδωσαν τη δύναμη που χρειαζόταν στην ομάδα μας για να τελειώσει το παιχνίδι!

Στο τρίτο σέτ η μηχανή ξεκλείδωσε, ο Απόλλωνας έπαιξε το βόλεϊ που ξέρει, οι αντίπαλοι έχασαν το περιθώριο του αιφνιδιασμού και το σκόρ έγραψε 25 - 12 για να κλείσει νικηφόρα και αυτή την προσπάθεια των αμαζόνων του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ και του προπονητή τους Παύλου Μαναριώτη.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Φακίνου Μαρία, Φακίνου Γιάννα, Γλυκερία Δημακοπούλου, Ζούβελου Ιωάννα, Αθανασίου Νίκη, Γεωργία Μόκα, Παπαπάνου Αναστασία (λ) Πούλου Αγγελική, Βάσω Κούβαρη, Νέλλη Κούβαρη, Τσιούστα Στέλλα, Νάσιου Κωνσταντίνα.

Του Δημήτρη Αθανασέκου
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template