Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ DVD ME ΤΙΤΛΟ 1891 2015 ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ

Ο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ", κυκλοφόρησε DVD με τίτλο "1891 - 2015 ... Ήμουν κι εγώ εκεί", που αναφέρεται στην ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης, από την ίδρυσή του μέχρι τις μέρες μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παλαίμαχους, ιδιαίτερα σ΄αυτούς που ασχολήθηκαν για τη δημιουργία αυτού του dvd, έργο το οποίο για όσους γνωρίζουν σχετικά, ξεπερνά τα όριά τους. Δείχνει για μια ακόμη φορά το επίπεδο και το βάθος των ανθρώπων του Απόλλωνα, που δεν έχει εκτιμηθεί και αξιοποιηθεί αναλόγως.

Είναι χρέος για κάθε απολλωνιστή να έχει αυτό το ιστορικό DVD στη δισκοθήκη του, για να θυμούνται οι μεγλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Τη διάθεση του dvd θα την κάνουν οι παλαίμαχοι στους αγώνες της ομάδας μας στο Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ και σε άλλες εκδηλώσεις.

Παρακάτω παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση των παλαιμάχων:

    

"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
20 Απριλίου 2015
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του  «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» σας γνωρίζει ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο DVD διάρκειας περίπου δύο ωρών, με την επωνυμία 1891-2015……ήμουν κι εγώ εκεί….
Το DVD αυτό δεν πρέπει να λείψει από κανένα Απολλωνιστικό σπίτι γιατί περιλαμβάνει ιστορικά γεγονότα από την γενέτειρα ΣΜΥΡΝΗ εγκατάσταση στο Ελλαδικό χώρο, δοξασμένες για το Σύλλογο περιόδους, πτώση και αναγέννηση του Συλλόγου, εκδηλώσεις για τα 120 χρόνια Ιστορίας, συνεντεύξεις παραγόντων και ποδοσφαιριστών από διάφορους Συλλόγους και προβολή της εκδήλωσης μας στην εκπομπή «Γλυκές Ιστορίες» κλπ.
Κάθε έσοδο από το DVD θα διατεθεί για κοινωνικούς σκοπούς από τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλης Μαστρακούλης
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template