ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 
ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου, το απόγευμα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γαλατσίου, η γιορτή του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης για τις ακαδημίες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους μικρούς κολυμβητές του Απόλλωνα να δείχνουν με καμάρι, μπροστά σε γονείς και κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο, τις ικανότητες τους στην κολύμβηση. Στη συνέχεια παιδιά από τις ακαδημίες του πόλο παρουσίασαν τις δεξιότητες τους με την μπάλα μέσα στο νερό.
 Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν οι φωνές των μικρών αθλητών, οι οποίοι φώναζαν δυνατά ΑΠΟΛΛΩΝ έπειτα από τις παροτρύνσεις του προπονητή τους Θοδωρή Μπερδέ, με το χειροκρότημα της κερκίδας να δίνει και να παίρνει.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της οικογένειας Αφρουδάκη με τους Γιώργο, Ζάχο και τον πατέρα τους Πόλυ Αφρουδάκη να παρακολουθούν από την κερκίδα καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Το παρών έδωσαν επίσης ο έφορος του τμήματος Σπύρος Μίντζης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Παναγιώτης Καταβέλος, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Μάνος Δημητρίου, Γιώργος Κανελλάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Στράτης Χατζηπαναγιώτου.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια από τον έφορο του τμήματος στους μικρούς αθλητές του συλλόγου. Ενώ το χειροκρότημα κέρδισαν και οι προπονητές Αναστασία Αλεξανδρίδου, Άγγελος Τσίνος, Τάνια Θάνου και Δανάη Δελασούδα.
ΜΙΝΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template