ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Λάβαμε σήμερα, από τον κ. Κ. Παπαγεωργίου, μέλος του Συλλόγου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης, τ. πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ επιστολή της οποίας το περιεχόμενο δημοσιεύουμε αυτούσιο παρακάτω.Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

κ. Έκτορα Μονεμβασιώτη

Κοιν. κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη 2 Σεπτεμβρίου 2015Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Και ενοικιαστή για περιορισμένο χρόνο του ονόματος « ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ», μετά το περίφημο «ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» για το οποίο ξεσηκώσατε θύελλα σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ έρχεται το περίφημο «Θ’ αναζητήσουμε άλλο χώρο για να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα».

Φαίνεται κ. Πρόεδρε ότι τα ποδοσφαιρικά σας «κιλά» δεν αντέχουν την ιστορία και το όνομα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και μπορείτε να είστε από Πεύκη μέχρι Λιόσια.

Τέτοιου είδους εκβιασμοί ουδέποτε τέθηκαν στο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και δεν πρόκειται να περάσουν αφού όλος ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ σύσσωμος θα σας δείξει το δρόμο προς την έξοδο.

Καλείτε σε συνέλευση τους Απολλωνιστές για να τους ενημερώσετε δήθεν. Όχι κ. Πρόεδρε ο επίσημος Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ θα καλέσει όλους τους Απολλωνιστές και βεβαίως κι εσάς σε ώρα και ημέρα που θα ορίσει για να ακούσετε ξανά ένα βροντερό ΟΧΙ διότι μετά λύπης μας δε φαίνεται ότι αντιληφθήκατε από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα σε ποιον Σύλλογο μπήκατε προσωρινά έχοντας και ένα προηγούμενο κακό ότι προηγήθηκε ένας Σταμάτης Βελλής που έδωσε αξιοπρέπεια και μεγαλοσύνη σ’ αυτό το Σύλλογο.

Κύριε Πρόεδρε, σε μια τέτοια επιστολή που στείλατε δε βάζετε τους υπαλλήλους σας να την υπογράψουν, έπρεπε να έχετε το θάρρος να βάλετε τη δική σας υπογραφή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας Παπαγεωργίου

Μέλος του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ( όχι τέως Πρόεδρος).


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template