Δηλώσεις του μπασκεμπολίστα της Ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Απόλλν Σμύρνης Μπάμπη Αθανασάκη


Δηλώσεις του μπασκεμπολίστα της Ανδρικής ομάδας 
του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Μπάμπη Αθανασάκη

Ο Μπάμπης Αθανασάκης από τους «παλιούς» του ρόστερ, μας μετέφερε και αυτός τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Απόλλωνα για να «αγκαλιάσει» τις προσπάθειες της ομάδας.

Μπάμπη, είσαι από τους πιο παλιούς στην ομάδα, από τη Β΄ ΕΣΚΑ εδώ. Φέτος είμαστε μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, πες μας δύο λόγια για τη φετινή ομάδα.
Φέτος έχουν έρθει κάποιοι νέοι παίκτες με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, έχουμε όμως κρατήσει και το περυσινό κορμό παικτών που ανέβασε την ομάδα. Είχαμε μια φιλοσοφία πέρυσι την οποία φιλοδοξούμε και φέτος να συνεχίσουμε. Η άμυνα ήταν πέρυσι το «μότο» αυτής  της ομάδας, η άμυνα και φέτος πιστεύω ότι θα είναι δυνατό όπλο μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θεωρώ μεγάλη ευτυχία ότι έχω αυτούς τους συμπαίκτες.  Εμείς θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και όλοι μαζί  πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα, και θα πάμε καλά.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Απόλλωνα

Θέλουμε τον κόσμο του Απόλλωνα κοντά μας. Ο κόσμος σου δίνει δύναμη όταν αγωνίζεσαι, και μπορεί να σου δώσει ώθηση για τη νίκη. Τον καλούμε να είναι κοντά μας αυτή τη χρονιά, να στηρίξει τις προσπάθειές μας και όλοι μαζί να γίνουμε ένα, να συμμετέχει στις χαρές μας και τις λύπες μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε και να παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα χαίρονται να την βλέπουν.

Του Γιώργου Αγγελάκη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template