ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α2 ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 3-0

Το παιχνίδι που έκλεισε την 4η αγωνιστική της Α2 στον Β' όμιλο θα θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.. οι άνδρες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!
Σε ένα θαυμάσιο και φιλόξενο γήπεδο Ολυμπιακών προδιαγραφών ο Απόλλωνας ...απλά δεν μπήκε να παίξει βόλεϊ χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Τίποτα δεν πήγε καλά σε αυτό το παιχνίδι αφού παρά τον καταιγισμό επιθέσεων απο το κέντρο, οι άκρες δεν υπήρχαν στούς μπλέ το βράδυ της Κυριακής... Είναι πραγματικά άξιο απορίας το γεγονός, οτι ενώ η υποδοχή δούλευε και το κέντρο πυροβολούσε, το πώς ο αντίπαλος μπόρεσε να κερδίσει!

Η υπεροπλία του Απόλλωνα στο κέντρο όμως δεν ήταν αρκετή να καθαρίσει το παιχνίδι αφού η συμπαθής ομάδα του Κόροιβου βρήκε τον τρόπο να κερδίζει πόντους έστω και με πλασέ. Ετσι κύλησε σχεδόν όλο το παιχνίδι με το δεύτερο σέτ να χάνεται για τους Πατησιώτες μετά απο καταιγισμό διαιτητικών (!) σφαλμάτων με τον Απόλλωνα να προηγείται και να χάνει το σέτ απο υπαρκτές διπλές μπαλιές του αντιπάλου που απλά δεν δόθηκαν ποτέ!

Για την ομάδα μας ακολουθεί ένα ιδιαίτερο δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ και ΚΥΖΙΚΟ και οι χθεσινοί χαμένοι βαθμοί θα αποδειχθούν υπερπολύτιμοι για την συνέχεια. Ανασύνταξη και προσπάθεια είναι τα φάρμακα της επόμενης μέρας για να μπορέσουμε να ανέβουμε βαθμολογικά εκεί που έχουμε υπολογίσει. Υπάρχει καιρός μιάς και είμαστε ακόμα στην αρχή. Αλλά... θα ιδρώσουμε όλοι!

Σαν να μή έφταναν όλα τα υπόλοιπα, στον γυρισμό το πούλμαν αρνήθηκε να συνεργαστεί με αποτέλεσμα η αποστολή να ...στρατοπεδεύσει πρόχειρα κάπου ανάμεσα σε Αμαλιάδα και Κυλλήνη μεσα στη νύχτα!

Ευτυχώς η εταιρεία ανταποκρίθηκε τάχιστα και τους ευχαριστούμε γιαυτό και σε λίγο νέο πούλμαν στάλθηκε απο την Αμαλιάδα για να μεταφέρει τον Απόλλωνα μέχρι το Αίγιο, όπου εκεί με ανταπόκριση περίμενε τρίτο πούλμαν για να μας μεταφέρει στην Αθήνα.

Κάτι που έγινε λίγο πρίν τις δύο τα χαράματα με την ομάδα όμως εξουθενωμένη!

Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template