ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3


ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3


Σε ενα μάτς θρίλλερ στο κλειστό της Παιανίας ο Απόλλωνας και τα κορίτσια του, στάθηκαν όρθιοι και μπόρεσαν να φύγουν με ένα ακόμα ρόζ φύλλο!
Ενα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την ομάδα μας και κεφάλι στο σκόρ του 1ου σέτ. Μέχρι τη στιγμή που περίπου στη μέση, η Ακριβή Μαναριώτη η πασαδόρος μας αναγκάστηκε να αποχωρήσει λαβωμένη απο ένα "γερό" διάστρεμμα!
Τα κορίτσια προσπάθησαν να αντιδράσουν ψυχολογικά και η Μαρίνα Καραλή πήρε τη θέση της στην πάσα. Και εκεί που το σκόρ εφτασε στο 19-12 σε μιά φάση διεκδίκησης στο φιλέ ...τραυματίστηκε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και η ίδια!
Αποσυντονισμός για την ομάδα με αναγκαστικό ταιμ-αουτ για προσφορά πρώτων βοηθειών και τη Μαρίνα να αναγκάζεται να παίξει σφαδάζοντας με κλειστή την αλλαγή της! Ευτυχώς ο σημερινός Απόλλωνας ήταν κατα πολύ ανώτερος του αντίπαλου του και τελείωσε το σέτ γρήγορα με 25-16.
Το δεύτερο σέτ ξεκίνησε με αλλαγές για την ομάδα μας, με την αρχηγό Ιωάννα Ζούβελου να παίρνει με επιτυχία τη θέση της Εύας Λαλιώτη και την Γεωργία Μόκα την αντίστοιχη στο κέντρο απο την Ελεάννα Καραβανά.
Η Καραλή σφίγγοντας τα δόντια ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην πάσα, η ομάδα παρά κάποια λάθη μπόρεσε να προηγηθεί και να τελειώσει το σετ με δύο άσσους σε πέντε συνεχόμενα δύσκολα σερβίς της Αρτεμης Σαμπάνη με σκόρ 25-19!
Με τον Παύλο Μαναριώτη να σταυροκοπιέται και τον Απόλλωνα να μή λέει..να παραδοθεί ξεκίνησε το τρίτο σετ με τον Κτησιφώντα να εκμεταλλεύεται την έδρα και να προηγείται. Τα μπλέ κορίτσια σε αμυντικό ρόλο αντέδρασαν σωστά κρατώντας τη διαφορά στον ένα πόντο.
Εκεί, ξαφνικά λίγο πρίν το πρώτο δεκάλεπτο του σετ, η Αρτεμις Σαμπάνη αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή έχοντας τάση λιποθυμίας απο την υπερένταση του παιχνιδιού! Κόντρα στην τρίτη ατυχη στιγμή του Απόλλωνα ήρθε η σειρά της Νίκης Αθανασίου που βοήθησε στην επίθεση την εξαιρετική για μία σκόμα φορά Αλκηστη Αργυρού, ενώ η Ελεάννα Καραβανά κάλυψε το μπλόκ δίπλα στην Ηρώ Λάμπρου και η Εύα Λαλιώτη επανήλθε ξεκούραστη για να τελειώσει τις όποιες ελπίδες των αντιπάλων.
Κοντά της η Αγγελική Πούλου σε ρόλο λίμπερο, να ξεκουράζει την Νάγια Μαυροειδοπούλου και ολα τα κορίτσια μας με περίσσεια θάρρους και ψυχραιμίας!
Είναι δε χαρακτηριστικό οτι το παιχνίδι τελείωσε με..καρφί της τραυματισμένης Μαρίνας Καραλή με σκόρ 25-16 και την ομάδα να μή πανηγυρίζει τρέχοντας να αγκαλιάσει την Ακριβή Μαναριώτη!
Κόντρα σε τόσες αντιξοότητες τέτοιες ΟΜΑΔΕΣ σαν τον σημερινό Απόλλωνα δεν γίνεται να χάνουν!

 Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template