ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2, Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΤΟΠΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  2, Α΄ΟΜΙΛΟΣ)
Μια αγωνιστική μένει για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και η μάχη για την είσοδο στην προνομιούχο δυάδα του ομίλου  που θα διεκδικήσει στην τελική φάση τα  δύο εισιτήρια της ανόδου (με τις δύο πρώτες του άλλου ομίλου) , έχει «θεριέψει» για τα καλά.
Μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πήγασου και του Απόλλωνα που αποσπάστηκαν με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από την τρίτη θέση. Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες είχαν εύκολο βράδυ απέναντι σε Κτησιφώντα και Σάλαμμον, την ίδια ώρα που στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης πήρε το διπλό μέσα στους Θρακομακεδόνες και πλέον μοιράζονται μαζί την 3η θέση με 23 βαθμούς. Φυσιολογικά τα αποτελέσματα στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Η επόμενη αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, έχει δύο αναμετρήσεις «φωτιά», που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της εισόδου στην τελική φάση. Ο Απόλλων υποδέχεται τους Θρακομακεδόνες και η Δεξαμενή τον Πήγασο, και για την ομάδα μας η αναμέτρηση με τους Θρακομακεδόνες είναι η πρώτη σε μια σειρά τριών εντός έδρας αγώνων (Θρακομακεδόνες, Δεξαμενή, Πήγασος) με στόχο για την ομάδα μας το 3Χ3.

Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της τον κόσμο του Απόλλωνα για να δώσει την απαραίτητη ώθηση για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας.

Του Γιώργου Αγγελάκη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template