Η εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ συμμετείχε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, στους αγώνες της Α΄ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΚΟΕ.
Οι αγώνες διεξήχθησαν από την Πέμπτη 18/2 μέχρι την Κυριακή 21/2.
Στην πρώτη της εμφάνιση σε επίσημους αγώνες πόλο, η εφηβική ομάδα του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αντιμετώπισε, την Πέμπτη 18/2, στο κολυμβητήριο Νίκαιας τον ΓΝΟ Άρη Νίκαιας, τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο 20/2 στο κολυμβητήριο Γλυφάδας και τους ΝΟ Καλαμακίου και ΑΟ Μίλωνα, την Κυριακή 21/2, στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.
Παρόλο που η ομάδα μας ηττήθηκε και στους τέσσερις αγώνες, αντιμετωπίζοντας ομάδες καταξιωμένες στις κατηγορίες υποδομών απέσπασε τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια των αντιπάλων και των φιλάθλων που παρακολούθησαν τους αγώνες.
Η συμμετοχή και η εμπειρία ήταν μοναδική.
Προπονητής και δημιουργός των ομάδων παίδων και εφήβων του Συλλόγου μας, είναι ο Θοδωρής Μπερδές, στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τα όσα έχει πετύχει σε τόσο μικρό διάστημα.
Η σύνθεση της ομάδας: Χαϊμαλάς Αλέξης, Καπέτης Απόστολος, Κουσίδης Γιώργος, Τζιαντζής Παναγιώτης, Γκίρης Κωνσταντίνος, Παπαϊωάννου Ανδρέας, Πανάρετος Χρήστος, Αιγινίτης Αντώνης, Διακουμογιανόπουλος Γιώργος Μηλλιός Ανδρέας, Διώτης Παύλος, Γληνός Άγγελος


Από Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template