ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 στο βόλεΪ γυναικών

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 στο βόλεΪ γυναικών
(13-25, 15-25, 23-25)


Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης στον Α' όμιλο της ΕΣΠΑΑΑ2, η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα πέτυχε την 16η συνεχή νίκη και 17η σε 18 παιχνίδια.
Αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο την Δάφνη Αγ.Δημητρίου σε ένα αγώνα που κράτησε μία ώρα και δέκα λεπτά, παρά το χαλάρωμα στο τρίτο σέτ.
Ο Παύλος Μαναριώτης ξεκίνησε τον αγώνα με τις Μαναριώτη Λαλιώτη, Λάμπρου Καραβανά, Αθανασίου Σαμπάνη και λίμπερο τη Μαυροειδοπούλου.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πήρε το 1ο σετ με 25-13 σε 12 λεπτά.
Στο 2ο σέτ αγωνίστηκαν η Μόκα στην θέση της Λάμπρου και η Αργυρού στην θέση της Αθανασίου και μετά απο ένα άσχημο ξεκίνημα στο οποίο ο αντίπαλος προηγήθηκε 5-1, οι αμαζόνες ανασυντάχθηκαν και αποδίδοντας σωστό βόλει προηγήθηκαν γρήγορα 20-15.
Η Καραλή πήρε την θέση της Μαναριώτη στην πάσα και χωρίς προβλήματα έγινε ένα ακόμα σερί για τις μπλέ με 5-0 για να τελειώσει το σέτ με 25-15.
Στο 3ο σετ η Καραλή ξεκίνησε στην πάσα , η Ζούβελου πέρασε στη διαγώνια θέση και οι Πούλου, Αργυρού στις άκρες. Στο κέντρο η Μόκα με την Καραβανά. Οι μπλέ αμαζόνες προηγήθηκαν με 15-11, 20-14 και 22-15 γρήγορα, αλλά απο τη στιγμή εκείνη χαλάρωσαν δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετύχει ένα σερί 7-0 και να ισοφαρίσει το σετ.
Ευτυχώς στο σημείο αυτό η Ελεάννα Καραβανά που πέρασε στην επίθεση μπόρεσε να πετύχει δύο καλούς πόντους και το σετ πέρασε στον Απόλλωνα με 25-23.
Επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας με αντίπαλο την αδύναμη ομάδα του Λαυρίου την ερχόμενη Τετάρτη.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template