ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-3

Νίκη στο ται μπρέικ για την ομάδα μας εκτός έδρας, με ένα αντίπαλο που επαιζε για την επιβίωση του αλλά τελικά δεν το κατάφερε. Παρά την ένταση, οι μπλέ αντέδρασαν σωστά και πήραν το ρόζ φύλλο οριακά στο τάι μπρέικ με 16-14 !
Ο τραυματισμός του λίμπερο της ομάδας Μιχάλη Κοτζάμπαση στο ζέσταμα (τράβηγμα στη μέση) άλλαξε τα σχέδια των μπλέ, καθώς επιστρατευθηκε την τελευταία στιγμή ο Κώστας Γεωργίου να υποστηρίξει την θέση και την υποδοχή της ομάδας!


Παράλληλα μιά τοπικιστική διαιτησία, κατόρθωσε να φτάσει ένα φαινομενικά ήσυχο παιχνίδι στα όρια...της σύρραξης!
Ο Απόλλων απεδείχθη πιό ψύχραιμος και πήρε το παιχνίδι στα σημεία, βυθίζοντας τους αντίπαλους στην απελπισία. Ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Χριστοφοράκης, ο κεντρικός Ακης Χριστοδούλου και ο Γιώργος Αμαριανάκης με εκπληκτιλά τελειώματα και αποτελεσματικές άμυνες, αποτέλεσαν τα 'εργαλεία' που ξεκλείδωσαν το πρέσσιγκ των αντιπάλων και έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος και διεξήχθη με πολλά λάθη εκατέρωθεν, κυριάρχησε ο εκνευρισμός ο οποίος δυστυχώς συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα!

Τα σετ με τον Απόλλωνα φιλοξενούμενο: 25-27, 25-19, 25-22, 22-25, 14-16.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κ.Νικηφορίδης): Μανιάτης, Ανάγνου, Σασάτη, Λένας, Χατζηκάλφας, Κυριακίδης, Γεωργίου (λ), Χριστοφοράκης, Αμαριανάκης, Χριστοδούλου, Φραγκιαδάκης, Κοτζάμπασης.

apollongs.gr

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template