ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3-1ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3-1


Με δεύτερη νίκη απάντησαν τα κορίτσια του Απόλλωνα στο μίνι Πρωτάθλημα των play off της ΕΣΠΑΑΑ 2.
Αυτή τη φορά με τρίποντο στο κλειστό της Ριζούπολης απέναντι στη μαχητική ομάδα του Ζωγράφου.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και παρά το γεγονός ότι το τρίτο σετ πήγε χαμένο, οι μπλε αμαζόνες κέρδισαν το τρίποντο που τους οδηγεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Τα σετ 25-17, 25-18, 24-26 και 25-19.

Η ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΕΑ κέρδισε τον ΠΗΓΑΣΟ με σκορ 3-0 και ακολουθεί την Ελαφρά Ταξιαρχία στη βαθμολογία με 4 βαθμούς ενώ έπονται ο Πήγασος με 2 και ο Ζωγράφου με 1 βαθμό.

16 κερδισμένοι άσσοι για τον Απόλλωνα που τους κέρδισαν στα σερβις οι: Λάμπρου 5, Σαμπάνη 3, και από 2 οι Λαλιώτη, Μόκα, Καραβάνα και Μαναριώτη.

Στα τελειώματα επιθέσεων 12 η Σαμπάνη, από 10 η Αργυρού και η Καραβάνα, 9 η Λάμπρου και 6 η Λαλιώτη. Εξαιρετική η υποδοχή της Ελαφράς Ταξιαρχίας που παρουσιάζεται πιό ώριμη παιχνίδι με παιχνίδι.

Για την επομενη αγωνιστική τα κορίτσια του Απόλλωνα θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 6,30 το απόγευμα, στο κλειστό του Μέτς την ομάδα του Πήγασου σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λαλιώτη, Αργυρού, Σαμπάνη, Λάμπρου, Καραβάνα, Μαυροειδοπούλου(λ), Ζούβελου, Μόκα, Αθανασίου, Καραλή, Πούλου.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template