Συνέντευξη του προπονητή και των μπλε αμαζόνων του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης στο Planet Apollon



Συνέντευξη του προπονητή και των μπλε αμαζόνων του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης στο Planet Apollon.

«Θέλουμε άνοδο και πρωτάθλημα»


Μετά την νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με 3-0 επί του Πήγασου στο κλειστό του ΜΕΤΣ ο προπονητής Παύλος Μαναριώτης και οι μπλε αμαζόνες Άλκηστις Αργυρού, Νάγια Μαυροειδοπούλου και Ακριβή Μαναριώτη μίλησαν στο Planet Apollon τονίζοντας τα εξής: 

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ: «Πήγαν πολύ καλά τα κορίτσια, έκαναν αυτό που έπρεπε, δεν έγιναν πολλά λάθη. Είχαν καλό μπλοκ, υποδοχή και πολύ καλό σέρβις. Έγιναν τελειώματα φάσεων όπως τα είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Την Τετάρτη αν παίξουμε το ίδιο καλά, με νίκη θα κλειδώσουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα»

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥ:  «Νομίζω με την τρίτη νίκη που κάναμε σε ισάριθμα παιχνίδια είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλω να πιστεύω ότι ήδη έχουμε ανέβει. Είμαστε ήδη προετοιμασμένες για τον αγώνα με τον Καρέα. Θέλουμε το πρωτάθλημα και περιμένουμε τον κόσμο μας την Τετάρτη στο κλειστό μας.»

ΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Από την αρχή των Play-Off κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αυτό θα κάνουμε και την ερχόμενη Τετάρτη. Πάμε πολύ καλά. Θέλουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα»

ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ: «Θέλουμε άνοδο και πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αυτήν την Τετάρτη που παίζουμε κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα.»

Τάσος Νικητόπουλος
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template