Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία στο βόλεϊ ανδρών με τον Τάσο Κουμπλή.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ένα απο τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο Ελληνικό βόλεϊ. Εμβληματική μορφή, ταύτισε το όνομα του, τόσον ώς αθλητής όσο και ώς προπονητής με το βόλεϊ στη χώρα μας!

Γεννημένος στον Κολωνό μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην μεγάλη ομάδα του Νηρέα και κορύφωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, κατακτώντας 8 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο. Ακολούθησε μία εξαιρετική πορεία ώς αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας όπου και γνώρισε τις πρώτες διεθνείς μεγάλες επιτυχίες.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο τον Νηρέα, πήρε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και απο το 1988 μέχρι το 1992 ήταν προπονητής της Εθνικής ανδρών.
Είναι ο μοναδικός προπονητής που κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα και με τους δύο "μεγάλους" του βόλεϊ Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Θήτευσε με επιτυχία στον Κτησιφώντα που τον οδήγησε απο την τοπική κατηγορία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Υπήρξε προπονητής σε Αρη, ΠΑΟΚ, Ορεστιάδα, Νηρέα και Νέα Πέραμο.

Κατα τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του τιμήθηκε αρκετές φορές για την προσφορά και το ήθος του στα Ελληνικά γήπεδα.

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλοσωρίζει τον Τάσο Κουμπλή και εύχεται καλή επιτυχία στον ίδιο και στο τμήμα στην νέα προσπάθεια στην Α2 κατηγορία. 

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template