ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΕΛΕΝΤΖΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΕΛΕΝΤΖΑ

Το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση ασχολήθηκε και με την επονείδιστη και απαράδεκτη από κάθε άποψη «συνέντευξη» του Λευτέρη Βελέντζα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, προπονητή της Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και υπαλλήλου του Αλαμάνου παλαιότερα και την τελευταία χρονιά «υπαλλήλου» του Μονεμβασιώτη σύμφωνα με τη δήλωσή του.

Η δόλια διαστρέβλωση της αλήθειας και η προσπάθεια μεθοδευμένης παραπλάνησης των Απολλωνιστών και της φίλαθλης κοινής γνώμης έτυχε της καθολικής (κυριολεκτικώς) αποδοκιμασίας όλων των Απολλωνιστών που έδωσαν ένα ηχηρό ράπισμα στον προπονητή της Π.Α.Ε., και υπάλληλο κατά δήλωσή του Μονεμβασιώτη, θυμίζοντάς του τα όχι και λίγα σοβαρά ολισθήματα του ακόμα και την περίοδο που ο ΑΠΟΛΛΩΝ πάλευε απεγνωσμένα ν’ ανέβει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, άνοδο που του στέρησε η ομάδα της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ… που δυστυχώς μερικοί γνωρίζουν και κάποιες παρεμβάσεις…

Το αποκορύφωμα όπως μιας σειράς « πρωτοβουλιών» του προπονητή της Π.Α.Ε. Λευτέρη Βελέντζα αποτέλεσε η τραγική επίθεση, με ακατανόμαστες φράσεις, στον σύνδεσμο φιλάθλων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» οι απειλές περί διαλύσεως της και ο κομπασμός περί δημιουργίας δικού του συνδέσμου φιλάθλων με ότι αυτό σημαίνει και ότι αποδεικνύουν οι παρασυναγωγές και οι προσεταιρισμοί κάποιων γνωστών προθύμων.
Το απίστευτο θράσος του Λευτεράκη Βελέντζα (που δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ Λευτέρης) τον οδήγησε ν’ αναμασήσει την καραμέλα της προσπάθειας να μεταφέρει η Π.Α.Ε. την εγκατάλειψη της ιστορικής έδρας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στις πλάτες του Γυμναστικού Συλλόγου, προσπάθειας που έχει ήδη κριθεί ότι έχει πέσει στο κενό. Το ποιος μετέτρεψε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ σε ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και ποιος αποπειράθηκε να διαλύσει τις Ακαδημίες του συλλόγου, από τις οποίες, όπως συνομολογεί ο ίδιος, τα περισσότερα παιδιά της Κ-19 προέρχονται απ’ αυτές, αποδείχθηκε από συγκεκριμένες αποφάσεις και πράξεις που δεν μπορούν ν’ ανατρέψουν οι οποιεσδήποτε κατασκευασμένες συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Και μέχρις εδώ θα μπορούσε να του αναγνωρίσει κανείς κάποια ελαφρυντικά λόγω της υπαλληλικής εξάρτησης και της «δικαιολογημένης απώλειας μνήμης» για όσα έχει κάνει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ γι’ αυτόν και ιδίως ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, που όπως αποδείχθηκε, ματαίως προσπάθησαν να του συστήσουν να περιοριστεί στο σημαντικό ρόλο του προπονητή και ν’ αποποιηθεί ρόλους κομματάρχη, πρωτοπαλλήκαρου και Ηρακλή του στέμματος.

Ο Λευτεράκης Βελέντζας, που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του εκστομίζει τερατώδη και βλακώδη ψέματα, τόλμησε να ισχυρισθεί ότι το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « δεν αναφέρθηκε πουθενά, ούτε γράφτηκε κάπου το οτιδήποτε για τα παιδιά της Κ-19, τα οποία κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας στη FOOTBALL LEAGUE, παιδιά που τα περισσότερα προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου». Δυστυχώς γι’ αυτόν τα γεγονότα τον εκθέτουν, για μία ακόμα φορά, ανεπανόρθωτα, όταν στον τελικό που έγινε στην Ναύπακτο ήσαν παρόντα τέσσερα (4) μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ. και πολλά μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και άλλοι Απολλωνστές που χειροκρότησαν και συνεχάρησαν τους παίκτες και τον ίδιο και επί πλέον, όταν στο site του συλλόγου αναρτήθηκε με εκτεταμένα ρεπορτάζ (15/5/2016) η μεγάλη επιτυχία της Κ-19.

Ο Λευτεράκης Βελέντζας που θρασύτατα μέμφεται τον Γ.Σ. για καμιά τριανταριά συμβούλια, καμιά εικοσαριά ανακοινώσεις και …. υποκρισία, αν διάβαζε τις ανακοινώσεις και όχι ότι του σερβίρουν και το τρώει αμάσητο, θα εύρισκε και την ειδική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Γ.Σ. της 17/5/2016 με τα συγχαρητήρια του Δ.Σ. προς το επιτελείο και τους παίκτες της Κ-19 που έχει ως εξής:
    
  «17.5.16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Κ19


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


To Δ.Σ. του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης συγχαίρει το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας Νέων Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου
2015-2016 της Football League Νέων.
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Κοινωνικά :»


Επειδή τα σοβαρά ολισθήματα του Λευτέρη Βελέντζα μας αφήνουν παγερά αδιάφορους στο μέτρο που βλάπτουν τον ίδιο, αλλά αντιθέτως επειδή αφορούν όλους τους Απολλωνιστές στο μέτρο που πλήττουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που διχάζουν τον κόσμο του και του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη συνένωση όλων των δυνάμεων που έχει απόλυτη ανάγκη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ αυτή την κρίσιμη περίοδο, για μία τελευταία φορά συνιστούμε στον υπάλληλο της Π.Α.Ε. να περιοριστεί στα καθήκοντα του Προπονητή και να φροντίσει να ενημερώνεται έγκαιρα, σωστά και εμπεριστατωμένα, αφού προηγουμένως ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις απρέπειές του.

Ελπίζουμε να μη χρειασθεί να επανέλθουμε. Θα είναι κρίμα ν’ ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου.

  ΤΟ Δ.Σ.

  ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template