ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 12/9

Μετά την Γ. Συνέλευση του  Σωματείου Φίλων και Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση», την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» στη Ριζούπολη, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (12/9/2016), η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 12/9

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η μεγαλύτερη, από πλευράς συμμετοχής, Γενική Συνέλευση του Σωματείου Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης «Αναγέννηση».

Με την προσέλευση των μελών του Σωματείου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο και με μια Δημοκρατική διαδικασία τοποθετήσεων και ανταλλαγής απόψεων που ξεπέρασε τις 4 ώρες, η «Αναγέννηση» βγήκε ενωμένη και δυνατή, προκειμένου να διεκδικήσει τις Αρχές της, πάντα με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και την προάσπιση των αρχών και των ιδανικών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε μία περίοδο που τεχνηέντως επιχειρείται, άγνωστο με ποιες προθέσεις, καθημερινά ο διχασμός του κόσμου του Απόλλωνα, τα μέλη της «Αναγέννησης» με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους έστειλαν προς πάσα κατεύθυνση ένα σαφές μήνυμα: Είμαστε Εδώ! Είμαστε ενωμένοι! Είμαστε η «Αναγέννηση του Απόλλωνα Σμύρνης»!

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της «Αναγέννησης» είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: Ο Απόλλωνας έχει έδρα και αυτή είναι ΜΟΝΟ η Ριζούπολη! Η επιλογή σας, ως ιδιοκτησία της Π.Α.Ε να απομακρύνετε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σας φέρνει απέναντι μας και εκεί θα παραμείνετε μέχρι να επιστρέψει η ομάδα μας στην από το 1948 φυσική της έδρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template