«Καλή αγωνιστική χρονιά» με μουσική και χορό στο κλειστό της Ριζούπολης "Γ. Καμάρας"
«Καλή αγωνιστική χρονιά» με μουσική και χορό στο κλειστό της Ριζούπολης "Γ. Καμάρας"

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χτες τους αθλητές των αντρικών τμημάτων μπάσκετ και βόλεϊ και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης. Με πρωτοβουλία των ιθυνόντων της ομάδας στήθηκαν τραπεζάκια στην αυλή του κλειστού, και η ψησταριά «πήρε φωτιά» από νωρίς για να ικανοποιήσει τους αθλητές μας και όχι μόνο.
Παρουσία της διοίκησης του Γ.Σ., μελών του Δ.Σ. της Αναγέννησης,  εφόρων των τμημάτων, αλλά και απλών φιλάθλων, αθλητές και προπονητές έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την σκληρή προετοιμασία και την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Μάλιστα το διάλειμμα, δεν ήταν απλά ευχάριστο αλλά και μουσικό, μιας και ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ και μουσικός Ατάμ Τσαλικιάν (συνοδεία του αδελφού του) φρόντισαν και για την μουσική επένδυση της βραδιάς, ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση των παρευρισκόμενων σε  πολύ υψηλά επίπεδα.
Κάπως έτσι μετά το φαγητό ακολούθησε γλέντι κανονικό, με τους χορούς να δίνουν και να παίρνουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, και τους αθλητές μας να  δείχνουν και δείγμα των χορευτικών τους ικανοτήτων.
 Έτσι τα τμήματα του Απόλλωνα εγκαινίασαν τη νέα αγωνιστική χρονιά με μια μουσική βραδιά, τιμώντας την παράδοση και τις ρίζες του Συλλόγου, που ξεκίνησε το 1891 με πρώτο τμήμα το Φιλαρμονικό και 125 χρόνια μετά συνεχίζει σε πείσμα των καιρών να καλλιεργεί όχι μόνο τον αθλητισμό αλλά κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ των μελών του και τον πολιτισμό.
Καλή σαιζόν στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ με υγεία και πολλές-πολλές επιτυχίες!!!

Περισσότερες φωτο στον παρακάτω σύνδεσμο του Β. Ζαρδή


 Από Γιώργο Αγγελάκη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template