Επίσημη πρώτη για το γυναικείο volley του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης


Επίσημη πρώτη για το γυναικείο volley 
του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Ξεκίνημα προετοιμασίας για το γυναικείο βόλεϊ και κάθε αρχή και.. δύσκολη. Κάτω από το επίβλεψη του coach Παύλου Μαναριώτη αλλά και την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Κουτσογιαννόπουλου,  12 κυανόλευκες  έδωσαν το παρόν στο στάδιο της Φιλοθέης,  και ξεκίνησαν με πολύ διάθεση και χαμόγελο να ετοιμάζονται ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει τρέξιμο και πολλές ασκήσεις με στόχο την επίτευξη καλής φυσικής κατάστασης για να ακολουθήσει στη συνέχεια η είσοδος στο κλειστό και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Της σημερινής πρώτης προπόνησης, προηγήθηκε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας στο κλειστό της Ριζούπολης μια μέρα πριν, όπου ο προπονητής και η διοίκηση του ΓΣ καλωσόρισαν τις αθλήτριές μας και τους ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα, παλιές και νέες έσμιξαν, γνωρίστηκαν, και έδειξαν αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Να ευχηθούμε και μεις με τη σειρά μας, μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και ενότητα στην πιο όμορφη ομάδα του Απόλλωνα, και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα στο φετινό της ταξίδι στα μονοπάτια της νέας κατηγορίας.Από Γιώργο Αγγελάκη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template