Με επιτυχία η ομιλία του χειρουργού ορθοπεδικού Κώστα Ιντζόγλου στην Αίθουσα Τροπαίων


Με επιτυχία η ομιλία του χειρουργού ορθοπεδικού Κώστα Ιντζόγλου στην Αίθουσα Τροπαίων 


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/11 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας», η ομιλία του χειρουργού ορθοπεδικού Κώστα Ιντζόγλου, με θέμα τους «Συχνούς τραυματισμούς στο μπάσκετ και την προστασία στις αναπτυξιακές ηλικίες από αυτούς».

Στην αίθουσα παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς των ακαδημιών μπάσκετ καθώς και μέλη του ΔΣ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, αλλά και φίλαθλοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του κ. Ιντζόγλου.Ο κ. Ιντζόγλου ανέπτυξε τις συνηθέστερες περιπτώσεις τραυματισμών που συναντά κανείς στις αναπτυξιακές ηλικίες (προεφηβεία, εφηβεία), αλλά και γενικότερα  σχετιζόμενα θέματα που αφορούν τα παιδιά των ηλικιών αυτών και χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησαν ερωτήσεις από την πλευρά του κοινού και εκτενής συζήτηση όπου απαντήθηκαν οι απορίες των παρευρισκόμενων και οι ερωτήσεις που τέθηκαν.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή όλων να πραγματοποιηθούν ανάλογες ομιλίες στο εγγύς μέλλον και για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου και Βόλεϊ του Συλλόγου, και να συνεχιστεί αυτός ο κύκλος ομιλιών και ενημέρωσης για θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους γονείς και τους αθλητές του Συλλόγου μας.

Από Γιώργο Αγγελάκη

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template