ΠΟΛΟ Ακαδημίες - Νέα
 


2η θέση για τους Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης 
στο «1o Super polo kids water polo tournament»

Οι Μίνι Παίδες της υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης συμμετείχαν στο «1o Super polo kids water polo tournament» που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Το τουρνουά συνδιοργάνωσαν ο Ιωνικός και η Καστέλα και είχε συγχρόνως φιλανθρωπικό χαρακτήρα συνεισφοράς στον αγώνα του μικρού “Παναγιώτη-Ραφαήλ”.


Η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει σε αυτό το τουρνουά τη 2η θέση. Τα παιδιά πέρασαν πολύ όμορφα, απέσπασαν εμπειρίες, αγωνίστηκαν με πάθος, έχασαν, κέρδισαν, χειροκροτήθηκαν, πήραν μετάλλια, έπαθλα  και ένα είναι σίγουρο πως βγήκαν ακόμη πιο δυνατά με την ολοκλήρωσή του. Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν εξαιρετική αγωνιστικά, δείχνοντας το πάθος τους και την όρεξη τους σε όλα τα παιχνίδια. Η συμπεριφορά των αθλητών και η συγκέντρωση τους ήταν άριστη εντός, αλλά και εκτός νερού!


Με το πέρας των δύο τελικών ακολούθησε η παρέλαση και η απονομή των μεταλλίων, των κυπέλλων, και των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές.
Την ομάδα μας υποστήριξαν γονείς, συγγενείς και φίλοι που για ακόμη μία φορά ήταν δίπλα μας και γέμισαν τις κερκίδες μας παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες του τουρνουά στα κολυμβητήρια της Νίκαιας και του Πειραιά.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ SAFE WATER SPORTS

Το τμήμα Υγρού Στίβου του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Safe Water Sports.

Τα παιδιά και οι αθλητές του τμήματος θα λάβουν την απαραίτητη ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων στο νερό σε εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Safe Water Sports στο νεόδμητο κολυμβητήριο της Ριζούπολης.
Παράλληλα, στο κολυμβητήριο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα του Safe Water Sports (T-shirt, κολυμβητικά σκουφάκια, μολύβια, παιδικά παραμύθια, κουκλάκια κτλ) με τα έσοδα να δίνονται για την υποστήριξη του οργανισμού.
Στο πλάι του Safe Water Sports θα βρίσκεται και η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης που θα συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην προβολή του οργανισμού.

Προφίλ Safe Water Sports
To Safe Water Sports είναι ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ. Το Safe Water Sports είναι μια καθαρά εθελοντική πρωτοβουλία που δεν λαμβάνει καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος.
Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε την πολιτεία και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το νερό, ώστε να γίνει η χώρα μας, υπόδειγμα οργάνωσης και ασφάλειας.
Το Safe Water Sports είναι μια καινοτόμος πρωτοβουλία, που για πρώτη φορά τόσο οργανωμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, στοχεύει να αποτελέσει για την χώρα μας, το σημείο αναφοράς και το βασικό εργαλείο ενημέρωσης για τις δραστηριότητες στο νερό και την ασφάλεια.

Από Σπύρο Μίντζη

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΛΟ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΣΤΟ «ΣΕΡΑΦΕΙΟ» ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΣυνεχίζονται οι εγγραφές των ακαδημιών υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, για παιδιά από 7 ετών, στο ολοκαίνουργιο και σύγχρονο Σεράφειο Κολυμβητήριο (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη).

Τα τμήματα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2102529234 και 6941523162.ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ… ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Το Νέο Κλειστό Κολυμβητήριο του Απόλλωνα στην Ριζούπολη ανοίγει για μικρούς και μεγάλους την Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, πρώτη ημέρα, πρώτη χρονιά…πρωτοχρονιά!!!

Η Πρωτοχρονιά, δηλαδή η αρχή της κάθε χρονιάς είναι τον Ιανουάριο;

Αν λάβουμε υπόψη την ερμηνεία της λέξης, πολλοί από εμάς ίσως αλλάξουμε τον μήνα.

Αν σκεφτούμε λίγο καλύτερα για τους περισσότερους η αναδιοργάνωση ξεκινά το Σεπτέμβρη. Επιστρέφουμε από τις διακοπές μας, ξεκινάμε δουλειά, σχολείο, γυμναστήριο, κολυμβητήριο.

Φτιάχνουμε ένα καινούργιο πρόγραμμα, βάζουμε στόχους, γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ένας ιδιαίτερος μήνας, έχει αέρα ανανέωσης, αν θέλουμε να το δούμε έτσι.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν το Σεπτέμβρη και τη νέα μας χρονιά με καινούργιες ιδέες και δραστηριότητες. Δραστηριότητα όπως το κολύμπι….Ελάτε μικροί, μεγάλοι στο Νέο Κλειστό Κολυμβητήριο, που η αγάπη μας για τον αθλητισμό, μας οδήγησε να φτιάξουμε. Ένα χώρο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, με έμπειρο προσωπικό, που θα λειτουργεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Για τους μικρούς μας φίλους γίνονται μαθήματα κολύμβησης ανάλογα με την ηλικία και την εμπειρία κάθε παιδιού.
Για τους πολύ πολύ μικρούς μας φίλους, τα μωρά, υπάρχουν προγράμματα baby swimming με την βοήθεια έμπειρων δασκάλων.

Οι «μεγάλοι» έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο από τα μαθήματα Aqua Aerobic, να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης με τους προπονητές μας ή να κολυμπήσετε ελεύθερα.

Στο ΜΠΛΕ CAFÉ που λειτουργεί στο κολυμβητήριο μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας και να πραγματοποιήσετε ιδιωτικές εκδηλώσεις (party κλπ).

Το Νέο μας Σύγχρονο Κλειστό Κολυμβητήριο λειτουργεί στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, στην Ριζούπολη, Λεωφόρος Ηρακλείου 119 και συγκεκριμένα μεταξύ των Θυρών 8 και 9 του γηπέδου ποδοσφαίρου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Τηλ. : 210 2529234 – 6941 523162

Email : apollonh2o@gmail.com

Από Σπύρο ΜίντζηΑθλητική Γιορτή των
Ακαδημιών Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στο κολυμβητήριο της Γκράβας για την ετήσια γιορτή των ακαδημιών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας.

Στην γιορτή θα συμμετέχουν όλοι οι μικροί μας αθλητές/αθλήτριες, και θα ακολουθήσει βράβευση όλων των παιδιών με αναμνηστικά διπλώματα. Ακόμα θα γίνει ενημέρωση για την χρονιά που πέρασε καθώς και το πρόγραμμα για την νέα περίοδο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Πρόγραμμα Γιορτής:

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

19:00: Χαιρετισμός και ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του σωματίου και των προπονητών.

19:15: Έναρξη του προγράμματος της γιορτής στο νερό με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της κολύμβησης.

20:00:
Βράβευση των αθλητών/τριών κολύμβησης με αναμνηστικά διπλώματα.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

20:30: Χαιρετισμός και ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του σωματίου και των προπονητών.

20:45-21:30: Αγώνας Υδατοσφαίρισης μεταξύ των αθλητών και αθλητριών της ομάδας μας.

21:30: Βράβευση των αθλητών/τριών υδατοσφαίρισης με αναμνηστικά διπλώματα.


Από Σπύρο Μίντζη

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template