ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ
23-12-2016

Υψηλές… πτήσεις από τα κορίτσια του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»

Οργάνωση, δουλειά, ομαδικό πνεύμα, ταλέντο. Τα συστατικά που συνήθως φέρνουν την επιτυχία σε κάθε συλλογικό άθλημα και τα οποία αποτελούν τα… αίτια της διαρκούς ανόδου  των τμημάτων βόλεϊ του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης».
Η σωστή δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη αποτυπώνεται και στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της «ελαφράς ταξιαρχίας», η οποία μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑA αποχαιρετά το 2016 ευρισκόμενη στην 1η θέση της κατάταξης, με έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη ομάδα του ΑΣ Τυφώνα.
Οι υψηλές… πτήσεις των κοριτσιών, μόλις μία σεζόν μετά την επίτευξη της ανόδου στην Τοπική Κατηγορία, οδηγούν τον Απόλλωνα εκ νέου σε πορεία πρωταθλητισμού. Ένας στόχος, αυτός της 2ης διαδοχικής ανόδου, που τέθηκε σιωπηλά στην αρχή της σεζόν, αλλά πλέον δεν… κρύβεται.
Φροντίζουν να διατρανώνουν πως γι’ αυτόν παλεύουν με τις εμφανίσεις τους εντός γηπέδου ο προπονητής και πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας Παύλος Μαναριώτης και οι παίκτριές του.
Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, μια οικογένεια, ό,τι ακριβώς, δηλαδή, πρεσβεύει ο Απόλλων, «μάχονται» για την πραγματοποίηση του ονείρου, που δεν είναι άλλο από τον προβιβασμό στη Β΄Εθνική. 
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ… δρόμο, αλλά τα κορίτσια της «ελαφράς ταξιαρχίας» - το καλοκαίρι ο ΓΣ φρόντισε να κρατήσει το βασικό κορμό και ταυτόχρονα να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές - και ο προπονητής τους, έχουν αποφασίσει να πετύχουν. Το αναφέρουν στις δηλώσεις τους, που θα διαβάσετε παρακάτω, και στις οποίες κοινές συνισταμένες είναι η πίστη στις δυνατότητές τους και η ικανοποίηση για την ύπαρξη των απαραίτητων… συστατικών (πλην, βεβαίως, του ταλέντου):
Του καλού κλίματος και της στήριξης από διοίκηση και φιλάθλους.ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
«Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία των κοριτσιών μας, αποφασίσαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ισχυρότεροι στο νέο Πρωτάθλημα στη μεγαλύτερη κατηγορία. Προσπαθήσαμε να πλαισιώσουμε την ομάδα με νέο έμπειρο ρόστερ κρατώντας τον βασικό κορμό ίδιο.
Η ομάδα λοιπόν φέτος είναι πιο ώριμη κι έχει περισσότερη εμπειρία. Έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια και στις ικανότητές τους. Προσπαθώ να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνίδια. Έχω την πεποίθηση ότι με τη σκληρή δουλειά μας και λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία»!


ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΚΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ  (Αρχηγός της ομάδας)
«Ο Απόλλωνας είναι ιστορία και η ιστορία αυτή δίνει ώθηση και αίσθημα ευθύνης σε όλους τους αθλητές να πάνε τον Απόλλωνα στην κορυφή. Αυτός είναι και ο στόχος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και φέτος.
Είμαστε καινούργια ομάδα στην κατηγορία, οπότε η φετινή σεζόν ξεκίνησε με αρχικό στόχο να παίζουμε καλό βόλεϊ και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Φτάνοντας λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου και όντας στην πρώτη θέση της κατάταξης,  μπορώ να πω ότι πλέον στόχος είναι η άνοδος.
Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για τις συναθλήτριες μου γιατί είναι όλες γεμάτες όρεξη για δουλειά και συνεχή βελτίωση και το κλίμα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό εντός και εκτός γηπέδου. 
Για το νέο έτος να ευχηθώ σε όλους υγεία πρώτα από όλα, κάθε ευτυχία και πάντα επιτυχίες»!
ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
«Η φετινή χρονιά δείχνει να είναι ιδανική. Όλα τα κορίτσια προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας.  Είμαστε αρκετά δεμένες, υπάρχει συνεργασία και πολλή όρεξη για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι ή άνοδος στην Β’ Εθνική. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, δηλαδή κρατήσουμε το ωραίο κλίμα που υπάρχει και την σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα»!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ - ΑΚΡΑΙΑ 
«Διανύουμε μια εξαιρετική ως τώρα χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης, με πολύ καλό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου, με τη διοίκηση τον προπονητή μας και όλους τους ανθρώπους της ομάδας να είναι η ομπρέλα που μας προστατεύει και μας στηρίζει σε κάθε αποτέλεσμα, πράγμα που δυναμώνει κι άλλο το θετικό κλίμα.
Δουλεύουμε, κοπιάζουμε κι ελπίζουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα αποδείξει πως η δουλειά, η αφοσίωση, ο κοινός στόχος και η στήριξη του συλλόγου είναι απαραίτητα συστατικά τα οποία αποτελούν μια υγιή ομάδα! 
ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Είναι μια χρονιά με ανεβασμένο τον πήχη και οι προσδοκίες της ομάδας είναι μεγάλες. Βρισκόμαστε στη πρώτη θέση και όχι άδικα, με σκοπό να τερματίσουμε σε αυτήν. Το ηθικό της ομάδας κλιμακώνεται σε κάθε αγώνα γιατί διοίκηση και φίλαθλοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.  Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σοβαρή και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας ανταμείψει»!
AΛΚΗΣΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥ - ΑΚΡΑΙΑ
«Φέτος η διοίκηση του συλλόγου με την τεχνική ηγεσία έχουν συγκεντρώσει ένα πολύ καλό υλικό από έμπειρες παίκτριες σε συνδυασμό με κάποιες από τις περσινές αθλήτριες.
Στόχος της ομάδας είναι το ποιοτικό βόλεϊ και η άνοδος στην Β Εθνική. Σε ότι αφορά εμένα, θα προσπαθήσω και πάλι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να βρεθεί το γυναικείο βόλεϊ του Απόλλωνα στην παραπάνω κατηγορία»!
ΕΥΑ  ΛΑΛΙΩΤΗ - ΔΙΑΓΩΝΙΑ
«Ως παίκτρια του Απόλλωνα οι φιλοδοξίες μου συγχρωτίζονται με αυτές της ομάδας. Προσβλέπουμε στην άνοδό μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μια ομάδα που οι περισσότερες έχουμε παίξει μαζί, οπότε το κλίμα είναι πολύ οικείο και θα μας βοηθήσει να παίζουμε με πάθος.
Έχουμε πολύ καλό υλικό και φυσικά το σημαντικότερο την υποστήριξη του συλλόγου και των φιλάθλων μας.  Βλέπουμε ψηλά, στοχεύουμε στην άνοδο»!
ΛΥΔΙΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ 
«Μετά από τρία χρόνια επέστρεψα στον Απόλλωνα, πιστεύοντας ότι η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε είναι ικανή για μια πετυχημένη χρονιά. Πράγματι η συνεργασία μεταξύ αθλητριών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης είναι άψογη και δίνει την δυνατότητα στην ομάδα μας να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β Εθνική. 
Εγώ από την πλευρά μου δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι βέβαιη ότι ο Απόλλωνας μας θα τα καταφέρει»!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ - ΛΙΜΠΕΡΟ
«Πιστεύω ότι έχουμε μια ικανότατη ομαδάρα που θα φτάσει άνετα στο στόχο που τέθηκε από τον σύλλογο. Αρκεί να το πιστέψουμε και να παίξουμε σωστά το άθλημα που αγαπάμε όλες, μία - μία ξεχωριστά και όλες σαν ομάδα. Εγώ προσωπικά θα βοηθήσω οπουδήποτε και αν χρειαστεί και ζητηθεί»!
ΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΜΠΕΡΟ
«Θεωρώ ότι η ομάδα έχει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό θα έλεγα.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι συνολική από τη διοίκηση, τον προπονητή και τις παίκτριες, οπότε οι στόχοι φαντάζουν εφικτοί όταν υπάρχει τόση στήριξη. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα»!ΚΥΒΕΛΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - ΑΚΡΑΙΑ
«Στον Απόλλωνα αγωνίζομαι για πρώτη φορά σαν διαγώνιος - ακραία.  Είναι μια ομάδα μονταρισμένη που έχει βλέψεις για πρωταθλητισμό. Είμαι έτοιμη να βοηθήσω όσο μπορώ και είμαι βέβαιη ότι το τέλος της σεζόν θα μας βρει στην Β’ Εθνική»!
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΑΔΑ – ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ (η μικρή της ομάδας, 17 ετών)
«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι ο Απόλλωνας με εμπιστεύτηκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης γι’ αυτό, καθώς και τον προπονητή κύριο Νικολάκη που με πρότεινε. Δουλεύω σκληρά και κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι.  Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ με την εμπειρία που έχω ως 17χρονη.
Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Β’ Εθνική. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με διαφορές στις ηλικίες, αλλά όλες πολύ δεμένες μεταξύ μας, πράγμα πολύ σημαντικό. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ πως με σκληρή δουλειά, πίστη, θέληση, υπομονή, επιμονή και όχι απογοήτευση οι κόποι μας θα ανταμειφθούν»!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - ΕΦΟΡΟΣ
«Η φετινή ομάδα αποτελεί στην ουσία τη συνέχεια της περυσινής ομάδας, με επιλεγμένες προσθήκες ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Προσωπικά είχα την ευτυχία να ζήσω από κοντά την άνοδο της ομάδας πέρυσι και έχω τη χαρά να ζω από κοντά, την πολύ
καλή πορεία που διαγράφει η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα.
Μαζί με τον Δημήτρη Αθανασέκο που αποτελεί την «ψυχή» του τμήματος βόλεϊ, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στον προπονητή και τα κορίτσια, να επιλύουμε κάθε τους πρόβλημα, και να φροντίζουμε να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε να δουλεύουν με όρεξη και συγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Παράλληλα προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στις αθλήτριες μας την αγάπη για τον Απόλλωνα, που αποτελεί για μας τρόπο ζωής, να μεταδώσουμε τις αρχές και τις αξίες του Συλλόγου, και να τις εντάξουμε στο οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει τον Απόλλωνα.
Το γεγονός ότι το γυναικείο τμήμα λειτουργεί σαν οικογένεια και τα κορίτσια δείχνουν να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, αποτυπώνεται νομίζω στην αγωνιστική τους πορεία και τα αποτελέσματα. Αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους μας και τον καλύτερο οδηγό για το μέλλον». 

ΡΟΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Νο/ΟΝ-ΜΟ/ΘΕΣΗ/ΗΛΙΚΙΑ/ΥΨΟΣ/ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑ

1/Χριστίνα Παπαμιχάλη/Ακραία/32/1,77/ΓΣ Κερατέας
2/Αναστασία Παπαπάνου/Libero/ 22/1,72/Πήγασος Χαϊδαρίου
3/Αλκυώνη Αργυρού/22/ 1,77/ΓΣ Απόλλων
4/Ευλαμπία Λαλιώτη/Διαγώνια/23/1,82/ ΓΣ Απόλλων
5/Νάγια Μαυροειδοπούλου/Libero/26/1,60/ ΓΣ Απόλλων
6/Αργυρώ Θεολόγου/Ακραία/29/1,75/Αγία Παρασκευή
7/Γεωργία Μόκα /Κεντρική /34/1,78/ ΓΣ Απόλλων
8/Κυβέλη Βλαβιανού/Ακραία/ 19/1,74/Αμαζόνες Αχαρνών
9/Λυδία Βλαβιανού/Κεντρική/ 21/1,80/Αμαζόνες Αχαρνών
10/Μαργαρίτα Κελεπούρη/Διαγώνια/24/1,83/Οδυσσέας Αμαρουσίου
11/Ακριβή Μαναριώτη/Πασαδόρος/ 20/1,70/ ΓΣ Απόλλων
12/Ελεάνα Καραβάνα/Κεντρική/ 24/1,86/ΓΣ Απόλλων
13/Ελένη Παπουτσή/Κεντρική/18/1,69/ΝΟ Καλαμάτας/
14/Ιωάννα Παλαδά/Πασαδόρος/ 17/1,62/ΑΓΟ Ευρυάλης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Παύλος Μαναριώτης
ΕΦΟΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Δημήτρης Αθανασέκος, Γιώργος Αγγελάκης

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template