Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  

 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥΟ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που έφυγε απο τη ζωή μετά απο μάχη με την επάρατο νόσο.

Εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στον Σύλλογο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ του οποίου η κυρία Ευγενία υπήρξε ηγέτης και Πρόεδρος.


Η εκλειπούσα είχε διατελέσει μέλος και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΑΑΑ. Και δεν ήταν μόνον αυτά. Αποστρέφονταν τους τίτλους και τα ουφίτσια. Ήταν μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής με ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της στους αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββατοκύριακου (18-19/3). Είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει στη μνήμη της.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου ήταν σύζυγος του εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια ο οποίος πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή με αναπάντεχο τρόπο. Η περίπτωση του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλονταν σε καλαζάρ. Ηταν μία σπάνια περίπτωση που κόστισε την ζωή σε έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας. Ο θάνατος του συζύγου της είχε συγκλονίσει και την ίδια η οποία ήδη έδινε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Όσοι την είχαν γνωρίσει θαύμαζαν τη δύναμη της, την αισιοδοξία της και τον αλτρουσιμό της.
Μέχρι και τις τελευταίες ώρες η Παπαγεωργίου ήταν μέσα στα κοινά του ΑΟ Παλλήνης και είναι κοινό μυστικό πως για τις ανάγκες του συλλόγου και των αθλητών δαπάνησε το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής της περιουσίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...

 ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template