ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ημέρας στο Πρωτάθλημα της Α2 στο βόλλευ ανδρών και στον 2ο υποόμιλο ξεκινούν με την μεγάλη έκπληξη της νίκης της Δραπετσώνας μέσα στη Ρόδο με σκόρ 3-1 μάλιστα!
Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη της ομάδας της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ που ανοίγει όμως το δρόμο ..στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για την πρόκριση στη 2η θέση του ομίλου του Πρωταθλήματος και τα play off για την άνοδο στην A1!
Ακόμα και άν η άνοδος στην Α1 επαγγελματική κατηγορία δεν είναι αυτοσκοπός, αξίζει μία προσπάθεια αναμέτρησης με τις λοιπές ομάδες της κατηγορίας αφού πέραν του ΕΘΝΙΚΟΥ οι υπόλοιπες ομάδες, είναι στα μέτρα των παικτών του Τάσου Κουμπλή.
Με μόνο 2 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της 1ης φάσης η βαθμολογία έχει ώς εξής:

1. ΕΘΝΙΚΟΣ 13 ΑΓΩΝΕΣ 36 ΒΑΘΜΟΙ
2. ΡΟΔΟΣ 13 ΑΓΩΝΕΣ 24
3. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 13 ΑΓΩΝΕΣ 24
4. ΑΠΟΛΛΩΝ 12 ΑΓΩΝΕΣ 22 ΒΑΘΜΟΙ


Στις δύο αγωνιστικές που απομένουν η ΡΟΔΟΣ αντιμετωπίζει την επόμενη εκτός έδρας τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ και την τελευταία έχει ΡΕΠΟ. Το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να αποκομίσει είναι 3 βαθμοί που την ανεβάζουν στο σκαλί των 27.
Απο την άλλη η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον αήτητο ΕΘΝΙΚΟ, ενώ έχει ΡΕΠΟ την τελευταία αγωνιστική. Θεωρητικά μπορεί και αυτή να πιάσει το όριο των 27 βαθμών.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ αντιμετωπίζει την προτελευταία αγωνιστική τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκτός έδρας και την τελευταία την ΜΥΤΙΛΗΝΗ στη Ριζούπολη, έχοντας την δυνατότητα να πιάσει τους 28 βαθμούς και να καταταγεί 2ος!
Απο τα χέρια των παικτών μας λοιπόν εξαρτάται η τελική μας κατάταξη και όλοι θα ευχηθούμε να δούμε την ομάδα μας να κατακτά την θέση που θα της δώσει το δικαίωμα να παίξει σε μεγαλύτερο κοινό, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την άνοδο της ''χρηματιστηριακής αξίας'' των παικτών της ομάδας μας!

Ας το σκεφτούμε !!!

Από Δημ. Αθανασέκο

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template