ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η τελευταία αγωνιστική ηταν ξεκούραστη για το βόλεϊ ανδρών αφού η ομάδα του Τάσου Κουμπλή παρατάχθηκε στο γήπεδο και ενώπιον των διαιτητών κατέκτησε το τρίποντο λόγω "μή προσέλευσης" της αντιπάλου ομάδας απο την Μυτιλήνη.


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ τερματίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για φέτος στην Α2 του ανδρικού βόλλευ, σε ισοβαθμία με την Ροδίων Αθληση στους 27 βαθμούς, αλλά με χειρότερο συντελεστή απο την νησιωτική ομάδα.

Εξασφαλίζει έτσι την άνοδο στην Pre leaque την νέα κατηγορία που δημιουργείται πάνω απο την Α2 και κάτω απο τη Volley leaque.


Περιμένοντας απο την Ομοσπονδία βόλλευ να τιμήσει την Προκήρυξη Αγώνων Εθνικών Κατηγοριών, η ομάδα μας θα σχεδιάσει σε λίγο καιρό την επόμενη χρονιά με στόχο να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στην δεύτερη τη ταξει Εθνική κατηγορία που θα απαρτίζεται απο ένα Όμιλο 12 ομάδων απο όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες μας και το τεχνικό τήμ που δούλεψαν σκληρά και είδαν τους κόπους τους να ανταμοίβονται και τον στόχο να εκπληρώνεται!


apollongs.gr

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template