ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2 ΜΑΙΟΥ 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 2 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί για την προσφορά τους αθλητές Άκη Χριστοδούλου, Άρη Χατζηκάλφα, Γιώργο Λένα, Μιχάλη Μανιάτη και Ντίνο Ανάγνου, με τους οποίους η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.
Ο Άκης Χριστοδούλου με πολλές παραστάσεις στις ψηλές κατηγορίες, συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια συμμετοχής στον σύλλογο μας και βοήθησε την ομάδα να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία στην αρχή της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Αγωνίστηκε με επιτυχία από τη θέση του κεντρικού ‘μπλοκέρ’ αποτελώντας τον βασικό πύργο της ομάδας μας.
Οι Άρης Χατζηκάλφας και Γιώργος Λένας, αθλητές με επιτυχημένη παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, συμπλήρωσαν τρία χρόνια συμμετοχής στην ομάδα μας και η εμπειρία τους ήταν καταλυτική στην προσπάθεια μας. Ο Άρης αγωνίστηκε ως ακραίος, ως λίμπερο και την τελευταία περίοδο στον δεύτερο γύρο ως πασαδόρος και ήταν αποτελεσματικός λόγω της μαχητικότητας που τον διακρίνει.
Ο Γιώργος ήταν ο βασικός διαγώνιος της ομάδας μας και υποστήριξε τη θέση με προθυμία και ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο Μιχάλης Μανιάτης, έμπειρος και καταξιωμένος αθλητής από τη θέση του πασαδόρου, συμμετείχε τα δύο τελευταία χρόνια και φέτος ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο τέλος του 1ου γύρου με μακρά περίοδο αποθεραπείας τον κράτησε για τη συνέχεια εκτός μάχης, στερώντας από τον Απόλλωνα την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις αντίπαλες ομάδες με ‘’ίσους όρους’’.
Ο Ντίνος Ανάγνου αγωνίστηκε για δύο περιόδους στην ομάδα μας είτε ως ακραίος είτε ως διαγώνιος. Η συνέπεια του και η διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο, ήταν τα βασικά γνωρίσματα ενός αθλητού με άψογο χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους και επιτυχίες στις ομάδες που θα επιλέξουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται!


Οι δηλώσεις του Προέδρου του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ για το τμήμα ΒόλεϊΟ Πρόεδρος του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, Παναγιώτης Καταβέλος, με αφορμή το δελτίο τύπου του Συλλόγου για τους αθλητές του βόλεϊ δήλωσε τα εξής:

Ολες οι αθλητικές συνεργασίες κάποτε έχουν ένα τέλος. Τερματίζονται είτε με ''συναισθηματικό τραυματισμό'' είτε με κατανόηση, αγάπη και εκτίμηση.
Με σκοπό την ηλικιακή ανανέωση της ομάδας βόλεϊ και τη συρρίκνωση του ''μπάτζετ'' των παικτών, αποφασίσαμε την λήξη της συνεργασίας μας με τους αγαπητούς μας αθλητές Χριστοδούλου Ακη (Β' εθνική και 3 χρόνια Α2), Χατζηκάλφα Αρη (3 χρόνια Α2), Λένα Γιώργο (3 χρόνια Α2), Μανιάτη Μιχάλη (2 χρόνια Α2) και Ντίνο ανάγνου (2 χρόνια Α2).
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία και υγεία ευτυχία στην οικογενειακή τους ζωή. Περάσαμε μαζί πολλές ευχάριστες αθλητικές στιγμές και θα τους συναντούμε με χαρά μέσα στα γήπεδα.
Ελπίζουμε η επιλογή των νέων παικτών που θα αποκτηθούν, να καταφέρει να αναπληρώσει το μεγάλο κενό που αφήνουν πίσω τους!

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Καταβέλος

Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template