ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ένα όμορφο 4ήμερο ολοκληρώθηκε για τους αθλητές υδατοσφαίρισης του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ που έλαβαν μέρος στο τουρνουά SPLASH που έγινε στο Λουτράκι 28/4-1/5/2017. Η ομάδα των παίδων (και με την προσθήκη αθλητών μίνι παίδων) αντιμετώπισε αρκετές ομάδες από όλη την Ελλάδα, διεκδικώντας την 10η θέση από τις 12 ομάδες που έλαβαν μέρος στην ηλικία 2002 και νεότεροι.
Στην διάρκεια αυτών των ημερών έπαιξαν 7 αγώνες, από τους οποίους κατάφεραν να νικήσουν 2 αγώνες.


Η νέα αυτή ομάδα, παρόλο που ξεκίνησε τις προπονήσεις της στα μέσα Οκτωβρίου, στο κολυμβητήριο της Γκράβας και χωρίς να διαθέτουν οι αθλητές αρκετές εμπειρίες από πανελλήνια πρωταθλήματα, κατάφεραν να βγάλουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο εκπροσωπώντας επάξια τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε κάθε τους παιχνίδι. Το πάθος και η αγάπη τους τόσο για το άθλημα όσο και για την ομάδα που παίζουν φάνηκε μέσα στο νερό. Σε κάθε τους αγώνα η βελτίωση των αθλητών ανέβαινε όλο και περισσότερο, κάτι το οποίο φάνηκε στην παρουσία της ομάδας μέσα στο παιχνίδι.

Στα παιχνίδια της νεανικής ομάδας το παρόν τους έδωσαν ο αθλητής της ανδρικής ομάδας  υδατοσφαίρισης του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Ζάχος Αφρουδάκης του τμήματος και ο θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης  Γιώργος Αφρουδάκης (παγκόσμιος πρωταθλητής, ολυμπιονίκης και φυσικός ηγέτης του Απόλλωνα). Στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας παρευρέθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης Μπερδές Θεόδωρος, όπου έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα των μικρών Απολλωνιστών και έκανε ένα μικρό αγωνιστικό απολογισμό στους γονείς και τους αθλητές.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ προς τους γονείς και τους αθλητές που εμπιστεύονται τον σύλλογο μας.


Οι αθλητές της ομάδας ήταν οι εξής:

Κουσίδης Γιώργος, Τζιαντζής Παναγιώτης, Αδαμάκης Στέφανος, Γκατζιώνης Δημήτρης, Πανάρετος Χρήστος, Διακουμογιαννόπουλος Γιώργος, Σεχάι Ορέστης, Κάσδαγλης Γιάννης, Πετροπουλάκος Διονύσης, Παπαθεοδώρου Σωτήρης, Διώτης Παύλος και Κασκάνης Χρήστος.
Προπονητής: Τσινός Άγγελος

Αποτελέσματα Αγώνων

1      1 )      ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΙΛΩΝ: 3-18
2      2)      ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: 19-3
3      3)      ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΦΘ: 4-13
4      4)      ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΝΟΠ: 1-20
5      5 )      ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ: 6-9
6      6)      ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: 8-9 (πεν.)
7      7)      ΟΦΘ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: 16-5
        
        Από Σπύρο Μίντζη


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template