Με μετάλλια και κύπελλο 1ης θέσης από το τουρνουά EVIA CUP ΕΡΕΤΡΙΑ 2017 γύρισαν οι προπαίδες του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Με μετάλλια και κύπελλο 1ης θέσης από το τουρνουά EVIA CUP ΕΡΕΤΡΙΑ 2017 γύρισαν οι προπαίδες 
του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ συμμετείχε φέτος στο Τουρνουά EVIA CUP  που έγινε στην Ερετρια απο 29/06 εως 2/7/2017 με δύο τμήματα προπαίδων (U 13 ).  H ομάδα μας με αρχηγό αποστολής τον τεχνικό υπεύθυνο  κ. ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗ ΚΩΣΤΑ και προπονητές τους κ. ΤΣΟΡΩΝΗ ΣΠΥΡΟ και κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ και συνολικα 26 αθλητές εκπροσώπησαν με επιτυχία το Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Οι αθλητές μας χωρίστηκαν σε δύο ομάδες το Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1   με υπεύθυνο προπονητή το κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ και το Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 με υπεύθυνο προπονητή τον κ. ΤΣΟΡΩΝΗ ΣΠΥΡΟ.


Η παρουσία των αθλητών μας ήταν άκρως θετική και ανταγωνιστική παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Τελικά η μια ομάδα μας ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2  κατάφερε και πήρε τη 1η θέση και το κύπελλο  του τουρνουά ΕVIA CUP στη ηλικία (U13). Η ομάδα μας Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2  με υπεύθυνο προπονητή το κ. ΤΣΟΡΩΝΗ ΣΠΥΡΟ έπαιξε 4 αγώνες στον πρώτο γύρο του τουρνουά κάνοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία και τελικά πέρασε στο Μεγάλο Τελικό.  Εκεί με αντίπαλο το ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κέρδισε 1 - 0 και κατέκτησε την 1η θέση  και το κύπελλο του ΕVIA CUP EΡΕΤΡΙΑ 2017.
Η σύνθεση για τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 για τον τελικό ήταν από τους εξής αθλητές : ΝΑΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΟΠΩΔΗΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΡΕΤΖΟ, ΛΕΖΟ , ΤΟΛΙ , ΚΥΜΗΝΑΣ , ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ, ΠΡΕΝΤΙ , ΤΡΑΝΤΑΛΗΣ , ΜΠΕΛΕΤΗΣ - ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ, ΓΚΙΟΚΑ.
Η άλλη μας ομάδα  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  1  έπαιξε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο αλλά έχοντας στη σύνθεση της μικρότερους ηλικιακά αθλητές κυρίως γεννηθέντες το 2005  κατέκτησε τελικά την 6η θέση του τουρνουά. Η προσπάθεια τους όμως και κυρίως το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους που αντιμετώπισε. Η σύνθεση του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1 ήταν : ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΙΣΑ, ΝΤΑΚΙΟΥΣ, ΜΑΡΣΕΛΟ, ΣΙΩΠΑΣ, ΛΟΓΚΟΝΕ, ΣΤΕΦΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΝΙΩΤΑΚΗΣ, , ΧΙΤΑΙ , ΣΤΕΦΑ, ΓΚΙΟΚΑ, ΤΡΑΝΤΑΛΗΣ ΒΑΣ.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template