Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή του βόλεϊ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΟ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή του βόλεϊ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ


Ενα παιδί στην ηλικία των 17-18 ετών πρέπει να φαίνεται σαν παιδί. Εκτός αν πρόκειται για τον Σπύρο Μπαρμπούνη που γεννημένος το 2000 (!) έχει προλάβει να κάνει τόσα πολλά στο βόλεϊ.

Παίζοντας βόλεϊ στην πρώτη ομάδα της ΚΥΖΙΚΟΥ σε ηλικία μόλις 13 ετών, ο Σπύρος έβαζε τις βάσεις για να κτίσει την καριέρα του στο Ελληνικό βόλεϊ.

Η συνέχεια γνωστή με την επιστροφή στον Ολυμπιακό, την κλήση στις Εθνικές ομάδες παμπαίδων, την συμμετοχή στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών στην πρώτη ομάδα του Πειραιά.

Το παιδί που φέτος βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το Πανελλήνιο παιδικό Πρωτάθλημα, το παιδί που τρελλάνει τους στατιστικολόγους με ποσοστά επιτυχίας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, το παιδί που δικαιούται να το προσέχουν ΄΄περισσότερο'' είναι για φέτος παίκτης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δίπλα στον δάσκαλο του βόλεϊ  ΤΑΣΟ ΚΟΥΜΠΛΗ.
Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει τον Σπύρο που θα αγωνιστεί σαν ακραίος στην ομάδα μας, του εύχεται καλή χρονιά με επιτυχία και υπόσχεται να τον προσέχει όπως προσέχουν τα... ακριβά δώρα!

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template