ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ:
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΜε μία μεγάλη μεταγραφή ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ετοιμάζεται για τη μάχη της Β΄ Εθνικής!
Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία στο γυναικείο βόλεϊ με την ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.
Η Ελπίδα που γεννήθηκε το 1986, μυήθηκε στο βόλεϊ στις ακαδημίες των γειτονικών ΙΩΝΩΝ και με την ίδια ομάδα έχει αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική.
Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στην ομάδα του ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ όπου μάλιστα την τελευταία χρονιά πρωτοστάτησε στην άνοδο του συλλόγου στην νεοσύστατη Preleague του γυναικείου βόλεϊ.Η προικισμένη ακραία/ διαγώνια με ύψος 1.83, έχει αγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες του γυναικείου βόλεϊ και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην νέα ομάδα του Παύλου Μαναριώτη.

Η μεταγραφή της αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για το βόλεϊ του Απόλλων.''Χαίρομαι που ήρθα σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο, με καλή οργάνωση. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ τον Απόλλωνα και την παρουσία του στο Αθηναϊκό βόλεϊ. Θέλω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται'' τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της η Ελπίδα.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ και εύχεται υγεία και επιτυχίες σε μια χρονιά που μαζί της θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ποιο..όμορφη ομάδα της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ!!

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template