Νές μεταγραφές στο Τμήμα του Γυναικείου Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης


Νές μεταγραφές στο Τμήμα του Γυναικείου Βόλεϊ 
του Γ.Σ. Απόλλων ΣμύρνηςΟ πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Π. Καταβέλος
 με τις νέεςμεταγραφές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.
Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στην ομάδα βόλει γυναικών με τις αθλήτριες ΒΛΑΧΟΥ ΘΑΝΙΑ και ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΛΙΑΝΑ.
Η Θάνια αγωνίζεται ώς ακραία και λίμπερο και την φετεινή περίοδο θα αγωνιστεί ώς λίμπερο. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε ως ακραία στην γειτονική ομάδα του ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Ειναι αστυνομικός στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και στην ομάδα μας εχει αγωνιστεί πάλι την περίοδο 2007-2008.
Η Λιάνα αγωνίζεται ως κεντρική και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στην γειτονική ομάδα της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ. Ειναι αξιωματικός της Αεροπορίας, 30 ετών, μέλος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, έχοντας κερδίσει την 5η θέση με την Εθνική ομάδα του Ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.
Στην καριέρα της στην ρυθμική γυμναστική, εχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 και την 2η θέση στο Πανευρωπαικό. Το βόλει όμως υπερίσχυσε και την κέρδισε!
Η διοίκηση του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ εύχεται στις αθλήτριες καλή επιτυχία και νίκες με την ομάδα μας, αλλά πριν απο όλα υγεία και δύναμη στη νέα τους προσπάθεια".apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template