ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ

 ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪΞεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ΒΟΛΕΪ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για την νέα περίοδο.
Φέτος οι ακαδημίες βόλεϊ θα φιλοξενηθούν στο νέο κλειστό χώρο που ετοιμάζουμε στην θύρα 8 του Γηπέδου Γεώργιος Καμάρας, με νέα φιλοσοφία λειτουργίας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή με σκοπό την καλύτερη εκγύμναση των παιδιών. 

Ο χώρος του κλειστού γηπέδου θα χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες Βόλεϊ για οργάνωση Τουρνουά με γειτονικές ομάδες και απο τα αγωνιστικά τμήματα.

Τα τμήματα Ακαδημιών θα μπορούν να λειτουργούν όλα τα απογεύματα της εβδομάδας κατ΄ επιλογή των γονέων, καθώς και τα Σαββατοκύριακα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Οι έμπειροι προπονητές μας Αγγελική Πούλου και Μανώλης Κιάσσος θα είναι δίπλα στα παιδιά προσφέροντας τις γνώσεις τους και την αγάπη για το άθλημα του Βόλεϊ.

Η περίοδος προπονήσεων αρχίζει το Σαββατοκύριακο 16 - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.
Το κόστος ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 300 ευρώ, καταβάλλεται σε τρείς ισόποσες δόσεις  (Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος) και στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι πλήρεις Ιατρικές εξετάσεις των παιδιών και ο ρουχισμός τους.

Οι Ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο από εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό,  εταιρείας που έχει συμβληθεί με τον Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ειδικές προσφορές θα ισχύσουν για γονείς  που έχουν πάνω από ένα παιδί στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται είτε στην γραμματεία του Συλλόγου καθημερινά από το πρωϊ μέχρι το απόγευμα (κ.Αντωνία), είτε τα απογεύματα στο γραφείο μπάσκετ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ριζούπολης (κ. Λ. Κονταξής).

Πληροφορίες για τις ακαδημίες Βόλεϊ:

Τ. 210 - 2525 734  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: apollon@apollongs.gr

apollongs.gr 


Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template