Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Η ενίσχυση της ομάδας πόλο του Απόλλωνα, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε με την ένταξη στο δυναμικό της, τεσσάρων νέων, έμπειρων παικτών, τους Γιάννη Παπάκο, Θοδωρή Καστανάκη, Νίκο Καλιοράκη και Αντώνη Γιαννουρή

Γιάννης Παπάκος

 

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1995, καλύπτει την θέση του φουνταριστού και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συμμετείχε με τα χρώματα του ΝΟ Πατρών στο πρωτάθλημα της Α1

Θοδωρής Καστανάκης


 Ο Θοδωρής γεννημένος το 1992, με εμπειρία στην Α1. Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στον ΝΟ Καλαμακίου ενώ παλαιότερα έχει συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία με το σκουφάκι του Νηρέα Λαμίας.


Νίκος Καλιοράκης


Επίσης ένας πολίστας με εμπειρίες από την Α1. Γεννήθηκε το 1995, είναι περιφερειακός και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΝΟ Πατρών ενώ παλαιότερα έχει συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της Γλυφάδας.


Αντώνης Γιαννουρής


Ο Αντώνης Γιαννουρής γεννημένος το 1997 προέρχεται από τα σπλάχνα του ΝΟ Βουλιαγμένης έχοντας συμμετάσχει με τα χρώματα της σε  ηλικιακά πρωταθλήματα.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Από Σπύρο Μίντζη
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template