ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους γονείς για τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών την τρέχουσα περίοδο 2017-2018
Τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου θα περιλαμβάνουν πλέον τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2. Πέραν των τριών τμημάτων θα υπάρχουν τα τμήματα του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
1.        Το τμήμα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αποτελείται από κορίτσια πού έχουν γεννηθεί από 01-01-2001 μέχρι και 31-12-2002. Αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχίζουν την ερχομένη εβδομάδα.  Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος. Το τμήμα προπονείται τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ  -ΣΑΒΒΑΤΟ και δίνει αγώνες την ΚΥΡΙΑΚΗ

2.        Το τμήμα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 αποτελείται από κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 01-01-2003 μέχρι και 31-12-2004. Θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 – ΕΣΠΑΑΑ που αρχίζει τον Ιανουάριο. Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος.

Το τμήμα θα αποτελείται από 22 αθλήτριες και προπονείται τις ημέρες ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 5 το απόγευμα. Θα αγωνίζεται ΚΥΡΙΑΚΗ και ορισμένα ΣΑΒΒΑΤΑ μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δίνει φιλικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας. Απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη στο τμήμα -εκτός των ηλικιακών κριτηρίων- είναι η εγγραφή και η έκδοση αγωνιστικού δελτίου ΕΟΠΕ από τον Σύλλογο.  Οι γονείς και οι αθλήτριες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για τις ημερομηνίες Ιατρικών εξετάσεων και δελτίων.  

3.        Το τμήμα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 αποτελείται από κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 01-01-2003 μέχρι και 31-12-2005. Θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 – ΕΣΠΑΑΑ που αρχίζει τον Ιανουάριο.  Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος.

Το τμήμα θα αποτελείται από 25 αθλήτριες και προπονείται τις ημέρες ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 3 το απόγευμα. Θα αγωνίζεται ΚΥΡΙΑΚΗ και ορισμένα ΣΑΒΒΑΤΑ μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δίνει φιλικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας.  Απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη στο τμήμα -εκτός των ηλικιακών κριτηρίων- είναι η εγγραφή και η έκδοση αγωνιστικού δελτίου ΕΟΠΕ από τον Σύλλογο.  Οι γονείς και οι αθλήτριες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για τις ημερομηνίες Ιατρικών εξετάσεων και δελτίων.  

4.        Τα Προαναφερόμενα τμήματα θα συμμετάσχουν σε διήμερο Τουρνουά που θα οργανωθεί στο Λουτράκι τις ημέρες αργιών μετά την Πρωτοχρονιά και η μετάβαση – διαμονή θα γίνει με μέριμνα του Συλλόγου. Οι γονείς και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα ενημερωθούν από τον Σύλλογο το επόμενο 15ήμερο.

5.        Οι Ακαδημίες ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ θα περιλαμβάνουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 και μετά. Τα παιδιά θα προπονούνται στο κλειστό γήπεδο της θύρας 8 σε γκρουπ των 12 ατόμων.

Προπονήτρια των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ για τις ηλικίες αυτές είναι η κ. Πούλου Αγγελική πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο Βόλεϊ, η οποία επί  15ετία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Σύλλογο δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες με βάση την τεράστια εμπειρία της. Τα παιδιά θα αθλούνται σε μικρά γκρουπ σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  ώστε να μυούνται καλύτερα και γρηγορότερα στα μυστικά του αθλήματος και να προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στα προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων.

6.        Μία φορά τουλάχιστον κάθε μήνα σε συνάρτηση με τις υποχρεώσεις των αγωνιστικών αναπτυξιακών τμημάτων, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις-αγώνες μεταξύ του Συλλόγου και γειτονικών ομάδων στο κλειστό Γυμναστήριο του Γ. Καμάρας (μεγάλο γήπεδο).  Οι εκδηλώσεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 15.30 έως 17.00μμ ή ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 14.30 έως 16.00μμ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή, είναι η εγγραφή των παιδιών στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

7.        Γνωρίζουμε ότι οι γονείς έχουν δυσαρεστηθεί μερικώς από το γεγονός ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο το μεγάλο γήπεδο (Κλειστό Γυμναστήριο του Γ.Καμάρας) από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Ζητούμε συγνώμη από τους γονείς,  αλλά θεωρούμε ότι μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας είναι προτιμότερο να προσφέρουμε περισσότερα ολιγομελή γκρουπ, παρά δύο ώρες τα Σαββατοκύριακα σε γκρουπ των 60 ατόμων.  Γνωρίζουμε ότι θα χαθούν κάποιες συμμετοχές παιδιών.

Εμείς προσανατολιζόμαστε σε ένα καλύτερο διδακτικό τρόπο, ο οποίος θα τροφοδοτήσει και τις αυριανές ομάδες Γυναικών για τις οποίες ο Σύλλογος δαπανά μεγάλα ποσά κατ έτος ώστε να συγκροτηθούν. Παράλληλα δεν σταματάμε να προσπαθούμε να βρούμε επιπλέον κατάλληλους χώρους για την συμμετοχή περισσότερων παιδιών στα τμήματα μας.

Από το τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template