ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σε μία μάλλον εύκολη αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κέρδισαν την φιλότιμη και φιλόδοξη νέα ομάδα της ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με σκορ 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τον 2ο γύρο.
Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη παρατάχθηκε με τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπουτσάκη, Θεολόγου, Μαβιλίδη και Χριστίδου ενώ στη θέση λίμπερο αγωνίστηκε η Βλάχου.

Στο 1ο σετ ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρεί τα πατήματα του αντιδρώντας όμως με λάθη στην υποδοχή και επίθεση. Τα 6 χαμένα σερβίς συμπλήρωσαν την μέτρια απόδοση μίας ομάδας που προσπαθεί να αποκτήσει ομοιογένεια με πολλές νέες παίκτριες στη σύνθεση. Η διαφορά των δύο ομάδων παρα ταύτα ήταν μεγάλη και οι μπλε πήραν το σετ.

Βελτίωση στο 2ο με καλή λειτουργία στην υποδοχή, αλλά υστέρηση αρχικά στο μπλόκ. Ο Απόλλωνας αντέδρασε στη συνέχεια, ανέβηκε στο φιλέ και το 2ο σετ τελείωσε με σκορ 25-21.

Στο 3ο σετ η επιμονή των μπλέ και οι αλλαγές βελτίωσαν ακόμα περισσότερο τη λειτουργία της ομάδας που παιχνίδι με παιχνίδι αποκτά περισσότερη ομοιογένεια. Η Αργυρού πήρε ενα σερί 5 πόντων με εξαιρετικό σερβις, η Παπουτσάκη ανέβηκε στο φιλέ (αγωνίστηκε με πυρετό) οι Βλαβιανού, Συμεωνίδη και Κελεπούρη είχαν θετικές παρουσίες και ο αγώνας τελείωσε γρήγορα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παίρνει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Π.Μαναριώτης): Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπουτσάκη, Θεολόγου, Μαβιλίδη, Χριστίδου, Βλάχου (λ), Συμεωνίδη, Αργυρού, Βλαβιανού, Κελεπούρη.

apollongs.gr
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template