ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΑγαπητοί φίλοι.

Το Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ » αισθάνεται την ανάγκη να επικοινωνήσει σήμερα με τα μέλη του Συλλόγου πρωτίστως για να τους απευθύνει θερμές αθλητικές ευχές για τα Χριστούγεννα και τον καινούριο χρόνο, τον 127ο αισίως, από την ίδρυση του στην αξέχαστη Σμύρνη.

Επιθυμία όλων μας είναι το 2018 να αποτελέσει ένα ακόμα χρόνο δημιουργίας και προσφοράς στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Ελλάδας σε ένα δύσκολο και άχαρο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Δεν είναι ντροπή να παραδεχθούμε, μιλώντας μαζί σας, ότι η λήξη του 2017 βρίσκει τον Σύλλογό μας σε δυσχερέστατη ταμειακή και γενικότερα οικονομική κατάσταση. Θέλουμε να ελπίζουμε και προσδοκούμε τη συμπαράστασή σας, τουλάχιστον στο πλαίσιο της ελάχιστης καταστατικής υποχρέωσης όλων των μελών να εξοφλήσουν τις (τυχόν) οφειλόμενες συνδρομές τους, έστω και μόνο για το 2017, που μεταφράζεται σε μόλις τριάντα ευρώ, ενόψει, μάλιστα και της αναμενόμενης οικονομικής γενικής συνέλευσης που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Χρόνια πολλά !  

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template