ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 3-0 (25-15, 25-10, 25-18)


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 3-0 

(25-15, 25-10, 25-18)

Το βόλεϊ είναι παιχνίδι πολλών δεξιοτήτων, έξι για την ακρίβεια!
Δεν φτάνει η επίθεση, χρειάζεται μπλοκ και καλή πάσα, αλλά πριν απ όλα ένα παιχνίδι ξεκινά απο την υποδοχή, την άμυνα και το σέρβις... Για αυτό είναι ένα δύσκολο άθλημα και απαιτεί απο αυτούς που ασχολούνται ιδιαίτερα μεγάλη συγκέντρωση.Αλλα και όλα αυτά αν τα έχεις σε ατομικό επίπεδο και πάλι δε φτάνουν, γιατί πρέπει να υπάρχει και κάτι ακόμα...ΟΜΑΔΑ!!!
Αυτό είχε ο χθεσινός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στο εντός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο μία ομάδα που έρχεται απο ψηλές κατηγορίες με εμπειρίες και παρελθόν... Αυτόν τον αντίπαλο κατάφερε το βράδυ της Δευτέρας να τον 'σκορπίσει' και να του κόψει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι.
Είναι μία ακόμα μεγάλη νίκη που κατ αρχήν πιστώνεται στην ΚΥΡΙΑ ΚΑΣΣΗ ΞΕΝΑΚΗ. Χρωστάμε σε αυτό το κορίτσι γιατί μπόρεσε σε λίγο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει μία απόλυτα δεμένη ομάδα, την έμαθε να σκέφτεται σαν σύνολο και να ενεργεί σαν πυροβολαρχία...
Γιατί ο χθεσινός ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν ήταν τόσο καλός (!), αλλά κατάφερε να διαλύσει τον αντίπαλο του!
Οι ομάδες της κατηγορίας μας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν έχουν σημαντικές διαφορές. Τα αποτελέσματα είναι ανοικτά σε κάθε κατεύθυνση. Αν δεν παρουσιαστείς με πίεση και ομαδικότητα, χάνεις ...το φώς σου.
Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε η πιό όμορφη ομάδα του Απόλλωνα χθές και παίζοντας εκρηκτικά πήρε το αποτέλεσμα με τον καλύτερο τρόπο!
Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να δούμε την ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ να κυριαρχεί στην επίθεση κερδίζοντας σωρεία πόντων (χαίρεσαι να το βλέπεις αυτό το κορίτσι στις καλές του) αλλά παράλληλα συνέβησαν πολλά ακόμα.
Η ΑΚΡΙΒΗ ήταν εξαιρετική στην οργάνωση κάνοντας ότι της ζήτησε το...αφεντικό, η ΕΥΑ, η ΑΡΓΥΡΩ και η ΛΙΑΝΑ ήσαν ''δολοφονικές'' στο σέρβις κερδίζοντας άσσους, η ΘΑΝΙΑ ήταν απόλυτη στην υποδοχή και τέλος ή ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ που δεν πήρε τις πάσες στο κέντρο, αλλά αυτές που πήρε τις τελείωσε εμφατικά σε καθοριστικά σημεία των σετ. Η ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ που είναι πολυτέλεια σε αυτήν την κατηγορία και το γνωρίζουν όλοι...
Αυτό ήταν ο χθεσινός γυναικείος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Ηταν ομάδα σοβαρή που πίεσε, είχε ρυθμό και πάθος και κάτω απο αυτές τις συνθήκες... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!
Οσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε όλοι μας, τόσο πιο πολύ κόσμο θα μαζεύουμε στο κλειστό μας για να βλέπουν αυτά τα κορίστια και όλα τα άλλα που χθές δεν έπαιξαν. Την ΝΑΓΙΑ μας, την ΑΛΚΗΣΤΗ, την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, την ΛΥΔΙΑ, την ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και τις μικρές μας ΑΝΝΑ και ΕΛΕΟΝΩΡΑ!

Το σκόρ τα λέει όλα:

1ο σετ: (6-2, 12-7,18-12, 25-14)
2ο σετ: (4-0, 6-4, 12-5, 18-5, 25-10)
3ο σετ: (5-6, 11-12, 18-14, 22-15, 24-18,25-18)


ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΤΟ ΙΔΙΟ!!! 

Από Δημήτρη Αθανασέκο (Έφορο του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)
Εκτύπωση Άρθρου : Print Friendly and PDF Κοινωνικά :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 1891 - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template